Новорічний мусовий торт з ялинками – мокрий бісквіт з шоколадно-вафельними кульками в мусовому кремі

Легкий та смачний мусовий торт в поєднанні з хрусткими вафлями в шоколаді і меленими горіхами стане прекрасним завершенням новорічного застілля. Продовжувати читання Новорічний мусовий торт з ялинками – мокрий бісквіт з шоколадно-вафельними кульками в мусовому кремі

Бісквітний торт на день народження – з мусом, ананасовим кулі, мармуровим гляссажем

Мені дуже сподобався рецепт торта Алена Дюкаса і я вирішила приготувати його на таке чудове свято, як день народження. Всі рекомендації від Алена Дюкаса я постаралася передати в точності. Його рецепт використаний в основному торті, а маленький торт у вигляді прикраси, що розмістився зверху – це вже моє доопрацювання. Цей бісквітний торт на день народження вийшов красивий, смачний та повітряний, з невимовним у словах переходом смакових відчуттів від кави до ананасу і ванілі.  Продовжувати читання Бісквітний торт на день народження – з мусом, ананасовим кулі, мармуровим гляссажем

Дзеркальна глазур для торта або гляссаж з білого і чорного шоколаду

Дзеркальна глазур – це ефектне, гарне та популярне в наш час глянцеве покриття тортів та інших десертів. Частіше за все ним покривають мусові торти, але і традиційні не є виключенням. Хоча, традиційні торти, як правило, покривають не цілими, а тільки верхівку. По бічній поверхні глазур має стікати красивими потьоками. Гляссаж – це термін, який, є похідним від слова «глянець». І означає він наведення або надання будь-чому дзеркального блиску. Для кондитерів – це блискуче, глянцеве покриття тортів і тістечок. Таким чином, кондитери під словом гляссаж розуміють дзеркальну глазур – блиск і глянець. Продовжувати читання Дзеркальна глазур для торта або гляссаж з білого і чорного шоколаду

Торт Червоний оксамит в домашніх умовах – оригінальний покроковий рецепт з фото

Сьогодні я приготувала неймовірно смачний і дуже красивий біло-червоний оксамитовий торт. Приготування в домашніх умовах я рекомендую розділити на етапи. У перший день пекти червоний оксамитовий бісквіт, а білковий масляний крем з вершками, ванільний мус, дзеркальну глазур (гляссаж) і саму збірку торта залишити на другий день. Продовжувати читання Торт Червоний оксамит в домашніх умовах – оригінальний покроковий рецепт з фото

Велюрове покриття торта, тістечок та інших десертів в домашніх умовах

Велюрове покриття для десертів – це популярна і вишукана альтернатива традиційній глянцевій глазурі для тортів і тістечок. Зробити велюрове покриття в домашніх умовах доволі легко.
Продовжувати читання Велюрове покриття торта, тістечок та інших десертів в домашніх умовах

Вишневий торт з маскарпоне – дворівневий муссовий торт на день Закоханих чи на день народження

Не простий у приготуванні, але дуже красивий та смачний бісквітний торт з мусовим кремом я сьогодні приготувала. Дворівневий бісквітний муссовий вишневий торт з маскарпоне вийшов дуже ніжний. Кислинка вишень, дуже пікантно відтіняє смак шоколадно-вершкового мусу. Цей дует виявився просто ідеальним. Продовжувати читання Вишневий торт з маскарпоне – дворівневий муссовий торт на день Закоханих чи на день народження

Торт-диплом – бісквітно-мусовий торт на отримання диплому

Така подія як захист, вручення або обмиття диплому – це прекрасний привід, щоб спекти смачний бісквітний торт-диплом. Так як мій винуватець торжества великий поціновувач кави, то народилась ідея створення торта з мигдально-шоколадного бісквіту з кавовим і ванільним мусом під велюровим покриттям. Аромат кави, просто, ідеально поєднується з ванільним ароматом і виходить гармонійний перехід від одного смаку до іншого. Продовжувати читання Торт-диплом – бісквітно-мусовий торт на отримання диплому

Сирний крем з вершками для торта – з шоколадом та ароматом лимона

Сир – не тільки ідеальна основа для запіканок, сирників і мусів. Його можна успішно застосовувати щоб зробити ніжний і смачний сирно-вершковий крем для торта. Причому, ніхто і ніколи не здогадається, що в такому запашному і ніжному кремі ховається не дуже улюблений багатьма дітьми сир. Такий сирний крем з вершками відмінно підходить для перемащування бісквітних коржів. Він не сильно вологий, так що я рекомендую додатково просочувати коржі сиропом, кавою чи іншим просочення. Продовжувати читання Сирний крем з вершками для торта – з шоколадом та ароматом лимона

Кавове Тірамісу – домашній торт без сирих яєць з маскарпоне і савоярді

Прекрасний італійський десерт, який я готую з яйцями, маскарпоне, вершками та з печивом Савоярді, дозволяє насолодитися чудовим смаком кавового тірамісу навіть тим, хто боїться вживати страви з використанням сирих яєць. Продовжувати читання Кавове Тірамісу – домашній торт без сирих яєць з маскарпоне і савоярді

Мусовий торт з начинкою-компоте з смородини покритий дзеркальною глазур’ю

Щоб приготувати цей смачний і ніжний мусовий торт з начинкою-компоте з смородини покритий дзеркальною глазур’ю в домашніх умовах вам знадобиться: час, терпіння і дотримання всіх рекомендацій, зазначених в рецепті. Покроково зроблені фото допоможуть не наробити помилок в процесі приготування. У підсумку, отримаєте гарний, ніжний і смачний домашній мусовий торт з компоте – фруктово-желейним прошарком, в якому шоколадний мус з фіалковим ароматом чудово гармонує з кислинкою смородинового компоте. Продовжувати читання Мусовий торт з начинкою-компоте з смородини покритий дзеркальною глазур’ю