Серед улюблених страв нашої родини особливе місце займає корисний салат з селерою, особливо з її кореневої частини.
Продовжувати читання Дуже смачний салат з селерою, куркою, огірком, яйцями і зеленню
Інгредієнт рецептів: Селера
Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт
Італійська кухня багата різноманітними варіаціями на тему різотто. Незмінними в кожному рецепті будуть рис, бульйон і вино, все інше залежить від фантазії. Продовжувати читання Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт
Прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною – гарна основа для м’ясних супів
Сьогодні пропоную приготувати дуже смачний та поживний прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною. Така, на перший погляд, проста перша страва дуже популярна в кухнях багатьох країн. В тому чи іншому варіанті ви її знайдете, до прикладу, у чеській, словацькій, угорській, румунській і, звичайно ж, у закарпатській кухнях. Перш ніж перейти до рецепта, зауважу, що готовий прозорий м’ясний бульйон (який, до речі, має свою назву – консоме) – це гарна основа для приготування самих різноманітних м’ясних супів. А отже, запропонований сьогодні суп з локшиною – це лиш один варіант першої страви із багатьох можливих.
Продовжувати читання Прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною – гарна основа для м’ясних супів
Суп з цибулі-порею з картоплею
Цибуля-порей особлива цибуля. Дуже широко вона використовується для приготування супів і соусів у французькій кухні. Вона на багато ніжніша від звичайної ріпчастої цибулі і надає страві, в приготуванні якої використовується, особливий, ніжний смак. Цибулевий суп по цьому рецепту приготувати зовсім просто.
Яєчня по-італійськи
Зробити яєчню можна безліччю різних способів. Ми пропонуємо приготувати оригінальну яєчню з помідорами. Рецепт і технологія приготування належить до італійської кухні.
Суп з овочів з макаронами
Смачний і гранично простий овочевий суп з макаронами, по болгарському рецепту готувати, просто, одне задоволення. Овочі наповнюють страву вітамінами, макарони надають ситність, а кисле молоко або кефір – приємну освіжаючу кислинку.