Суп мінестроне – один з найпопулярніших італійських супів. Готується він на м’ясному бульйоні з додаванням квасолі, картоплі та інших овочів. Іноді у мінестроне додають різноманітні сезонні овочі та біле вино й обов’язково прикрашають твердим тертим сиром. У класичному варіанті це пармезан. Продовжувати читання Суп мінестроне – рецепт італійського супу
Інгредієнт рецептів: Селера
Запіканка з тертої картоплі з сиром і часником
Багатьом до вподоби ароматні деруни з тертої сирої картоплі. Цю страву можна видозмінити, приготувавши картопляну запіканку з сиром. Продовжувати читання Запіканка з тертої картоплі з сиром і часником
Риба тушкована з овочами та рисовим гарніром – страва за правилом тарілки
Є один спосіб здорового харчування, при якому не треба стежити за кожною зайвою калорією та враховувати все до міліграма. Він називається «правилом тарілки». Тут все досить просто, потрібно лише уявно поділити тарілку на 4 частини. Перша чверть повинна бути наповнена білковими продуктами (м’ясом, рибою, птицею, грибами, яйцями, соєю), друга – вуглеводами (крупами, картоплею, пастою тощо), ну а решту слід виділити для овочів.
Продовжувати читання Риба тушкована з овочами та рисовим гарніром – страва за правилом тарілки
Сочевиця із м’ясом і овочами в соусі
Коли перед господинею постає завдання: нагодувати велику сім’ю, то вона, зазвичай, зупиняє свій вибір на чомусь ситному та, водночас, корисному. Сочевиця із м’ясом та овочами в соусі – саме те, що треба в такому випадку.
Продовжувати читання Сочевиця із м’ясом і овочами в соусі
Дієта Шість пелюсток, меню на кожен день – рибний день
Дотримуватись передноворічної дієти для схуднення Шість пелюсток дуже просто. Тут все зрозуміло: кожного дня меню повинно складатися лише з одного продукту. Перший день з якого починається дієта називається Рибним. Продовжувати читання Дієта Шість пелюсток, меню на кожен день – рибний день
Фаршировані курячі стегенця
Звичайнісінькі курячі стегенця можуть подарувати багатий смак і користь, якщо їх не просто зварити чи засмажити, а запекти з начинкою всередині них. Продовжувати читання Фаршировані курячі стегенця
Дієтичний суп з селерою та овочами – смачний жироспалюючий суп для Боннської дієти
Сьогодні хочу познайомити вас із дуже корисним селеровим супом, що є основною стравою вельми ефективної та популярної у всьому світі Боннської дієти. Цей овочевий дієтичний суп з селерою інколи називають просто овочевим або цибульним, а ще – жироспалюючим.
Продовжувати читання Дієтичний суп з селерою та овочами – смачний жироспалюючий суп для Боннської дієти
Швидкий і простий салат з салом і свіжими овочами
Салати можна приготувати з усім, навіть з салом. Пропонуємо вам рецепт швидкого салату з салом і свіжими овочами. Така страва є одночасно легкою, ситною та вітамінною. Продовжувати читання Швидкий і простий салат з салом і свіжими овочами
Сирний день на дієті Шість пелюсток
Дієта Шість пелюсток базується на споживанні кожного дня окремих продуктів. П’ятий день – це день сиру. За добу можна з’їсти 500 грамів. Але якщо ви будете додавати інші молочні продукти – тоді пропорційно зменшіть кількість сиру. Продовжувати читання Сирний день на дієті Шість пелюсток
Італійський соус болоньєзе – зимовий варіант
Соус болоньєзе – це італійська страва, яка, насправді, готується набагато легше, ніж може здатися на перший погляд. Для італійців цей соус є повсякденним, бо його легко зробити. Тому ми зараз поділимося з вами рецептом страви. Продовжувати читання Італійський соус болоньєзе – зимовий варіант