Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками
Інгредієнт рецептів: Сало копчене
Суп з квашеної капусти, рецепт смачний і простий у приготуванні
Запорука успіху будь-якої страви – не тільки правильний рецепт, а і його чітке дотримання. Пропоную приготувати угорський суп за моїм перевіреним рецептом. Як завжди, розпочнемо з інгредієнтів.
Продовжувати читання Суп з квашеної капусти, рецепт смачний і простий у приготуванні