М’ясна лазанья з рисового паперу – смачна та оригінальна запіканка

Скуштувавши всього один раз лазанью, ви назавжди залишитеся шанувальником цієї смачної та поживної італійської страви. Пропоную свою кулінарну варіацію на тему лазаньї – шарову запіканку з курячим філе та овочами. Традиційний прошарок з тіста в своєму рецепті я замінила аркушами рисового паперу, а для спрощення процесу приготування страви замість соусу болоньєзе додала до страви суміш кетчупу та сметани. Продовжувати читання М’ясна лазанья з рисового паперу – смачна та оригінальна запіканка

Солодкі роли в рисовому папері – ніжний сирний десерт

Впевнена, що кожна господиня в продуктовому супермаркеті звертала увагу на невеличкі упаковки рисового паперу, але далеко не кожна має уяву, що можна приготувати з нього в домашніх умовах. В моїй кулінарній скарбничці є кілька рецептів страв, що готуються з використанням рисового паперу, тому сьогодні я хочу поділитися з усіма однією із них. Сирні спрінг-роли – саме цю страву азійської кухні на наш лад я сьогодні готую. У нас будуть смачні солодкі роли в рисовому папері. Начинка – сир і джем. Продовжувати читання Солодкі роли в рисовому папері – ніжний сирний десерт

Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем і часниковим соусом або в’єтнамські млинці нем 

Спрінг-роли – це фаршировані млинці, зроблені з рисового паперу. До нього загортають різні начинки: м’ясні, овочеві, грибні, сирні, рибні, зроблені з інших морепродуктів, рисової локшини та, навіть, з фруктів. Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем – це типова страва у в’єтнамській, китайській, японській та індонезійській кухнях. Відмінності містяться лише у деяких традиціях приготування. За своїми смаковими якостями і зовнішнім виглядом спрінг-роли схожі на фаршировані млинці. Їх їдять холодними або обсмажують у фритюрі. Мова сьогодні піде про в’єтнамські рисові млинці або, як їх ще називають, в’єтнамські ковбаски. Продовжувати читання Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем і часниковим соусом або в’єтнамські млинці нем