Салат “Оселедець під шубою” з домашнім майонезом

Чудовий на смак, дуже соковитий салат «Оселедець» з домашнім ніжним майонезом — це класика, без якої не уявляють святковий стіл. Існує багато варіантів його приготування. Якщо спробуєте зробити салат за моїм рецептом, він займе перше місце серед усіх способів його приготування, що наявні у Вас. Продовжувати читання Салат “Оселедець під шубою” з домашнім майонезом

Щука запечена в духовці цілком, фарширована морквою та цибулею

Щука, запечена в духовці й фарширована морквою та цибулею, є чудовим варіантом швидкого та смачного приготування риби на обід чи вечерю. Не варто лякатися назви страви. Рецепт насправді досить простий, а на приготування не прийдеться витрачати багато часу. Продовжувати читання Щука запечена в духовці цілком, фарширована морквою та цибулею

Домашня риба пряного посолу

Смачна риба домашнього пряного посолу прикрасить як щоденний, так і святковий стіл. Головне: підібрати відповідні прянощі та правильно її засолити, тоді і дешева риба буде смакувати краще, ніж найдорожчі сорти, наприклад, сьомга. Сьогодні я пропоную простий рецепт, як приготувати рибу пряного посолу в домашніх умовах. Щоб було зрозуміліше, до опису додаю покроково відзняті фото. Продовжувати читання Домашня риба пряного посолу

Юшка з голови товстолобика з рисом

Рибні страви всі поважають за те, що вони дуже корисні та мають мало калорій. У цій статті варто переглянути докладний опис того, як приготувати смачну юшку з голови товстолобика з рисом. Продовжувати читання Юшка з голови товстолобика з рисом

Рибний суп з хека з рисом – смачний та дієтичний

Сьогодні я вирішила приготувати дієтичну першу страву – пісний рибний суп з хека. При мінімальному вмісті калорій ця смачна страва дуже навариста й ароматна. Пропоную всім скористатися моїм докладним та покроково оформленим рецептом з фото. Продовжувати читання Рибний суп з хека з рисом – смачний та дієтичний

Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Рибу в клярі можна не тільки смажити, а і запікати. Зараз ми розкажемо, як це зробити. Продовжувати читання Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Пудинг з риби в багеті – це дуже проста і дуже популярна польська страва. На її приготування не доведеться витрачати більше 60-ти хвилин. А результат вийде просто божественний. Продовжувати читання Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Рибний пиріг з дріжджового листкового тіста

Рибний пиріг – це дуже смачна страва, якій завжди знайдеться місце на святковому столі. Так, щоб його приготувати, вам треба буде витратити трохи часу. Але результат вийде настільки смачним, що ви ніколи не пожалкуєте про те, що попрацювали над таким пирогом пару годин. Продовжувати читання Рибний пиріг з дріжджового листкового тіста

Пісні голубці з рибою і рисом в підливі

Голубці можна робити з різною начинкою. Один з цікавих видів цієї страви – голубці з рисом та рибою. Саме їх рецептом ми зараз і поділимося.  Продовжувати читання Пісні голубці з рибою і рисом в підливі

Рибна запіканка в духовці з сиром і цибулею-пореєм

Рибна запіканка з цибулею – це естонська страва, яка готується з будь-якої морської риби: тріска, минтай, хек. Щоб запіканка вийшла просто ідеальною, краще брати філе. Але можна обійтися і звичайною патраною рибкою. Продовжувати читання Рибна запіканка в духовці з сиром і цибулею-пореєм