Новорічне тістечко ялинка з крему і новорічний бісквіт в подарунок

Новорічні десерти – це дуже цікаво, смачно та весело. Пропонуємо два види десертів, які ви можете приготувати до свят. Продовжувати читання Новорічне тістечко ялинка з крему і новорічний бісквіт в подарунок

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і збитими вершками

Торт з сиром Рікотта і збитими вершками – це цікава та вишукана альтернатива звичайним млинцям.  Продовжувати читання Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і збитими вершками

Шоколадне печиво макаронс на італійській мерензі

Пропонуємо вам рецепт, за яким можна приготувати неймовірно смачне  шоколадне печиво макаронс, на італійській мерензі за рецептом П’єра Ерме. Продовжувати читання Шоколадне печиво макаронс на італійській мерензі

Домашній торт Їжачки – дитячий торт на день народження

Гарний цікавий тортик для своєї дитини можна не тільки придбати в магазині, а і зробити самостійно. Пропонуємо рецепт дитячого торту “Їжачки”. Він поєднує в собі легкий смачний бісквіт (на жовтках та шоколадний) та два види крему: масляний і вершковий. Від таких солодощів діти точно будуть в захваті. Продовжувати читання Домашній торт Їжачки – дитячий торт на день народження

Солодкі млинцеві роли з начинкою з гарбуза з рисом під шоколадним топінгом

Роли з млинців із солодкою начинкою з гарбуза з рисом під шоколадним топінгом – це вишуканий гастрономічний ексклюзив, що характеризується вираженим акцентом шоколадної феєрії і тонким смаком ванільної карамелі. Продовжувати читання Солодкі млинцеві роли з начинкою з гарбуза з рисом під шоколадним топінгом

Бісквітний торт на день народження – з мусом, ананасовим кулі, мармуровим гляссажем

Мені дуже сподобався рецепт торта Алена Дюкаса і я вирішила приготувати його на таке чудове свято, як день народження. Всі рекомендації від Алена Дюкаса я постаралася передати в точності. Його рецепт використаний в основному торті, а маленький торт у вигляді прикраси, що розмістився зверху – це вже моє доопрацювання. Цей бісквітний торт на день народження вийшов красивий, смачний та повітряний, з невимовним у словах переходом смакових відчуттів від кави до ананасу і ванілі.  Продовжувати читання Бісквітний торт на день народження – з мусом, ананасовим кулі, мармуровим гляссажем

Шоколадно-буряковий торт з лимонним курдом і глазур’ю – цікавий домашній торт

Пропоную господиням за моїм рецептом приготувати унікальний, фантастично смачний і красивий буряковий торт з лимонним курдом і шоколадною глазур’ю. Процес приготування такого незвичайного десерту не досить простий. Тому, всі етапи приготування я докладно описала в окремих рецептах і забезпечила покроково зробленими фото. Продовжувати читання Шоколадно-буряковий торт з лимонним курдом і глазур’ю – цікавий домашній торт

Торт-диплом – бісквітно-мусовий торт на отримання диплому

Така подія як захист, вручення або обмиття диплому – це прекрасний привід, щоб спекти смачний бісквітний торт-диплом. Так як мій винуватець торжества великий поціновувач кави, то народилась ідея створення торта з мигдально-шоколадного бісквіту з кавовим і ванільним мусом під велюровим покриттям. Аромат кави, просто, ідеально поєднується з ванільним ароматом і виходить гармонійний перехід від одного смаку до іншого. Продовжувати читання Торт-диплом – бісквітно-мусовий торт на отримання диплому

Пісна кавова глазур для торта, рулету та інших десертів

Для тих господинь, яким подобається домашня солодка випічка (тістечка, торти, рулети), я хочу рекомендувати простий рецепт кавової глазурі на воді. Цей спосіб оформлення випічки виручає мене, коли під рукою мінімум інгредієнтів або в сім’ї тримають піст. Зазначу, що ця пісна кавова глазур для торта та інших десертів – це ще й основа, що дає можливість приготувати смачний та дуже ароматний ніжний крем. Продовжувати читання Пісна кавова глазур для торта, рулету та інших десертів

Шоколадно-кавовий бісквіт в духовці – вологий та пишний

Якщо ви збираєтесь готувати десерт або торт з шоколадним або кавовим кремом, то цей рецепт кавового бісквіта з шоколадом стане вам у нагоді як не можна краще. Я не рекомендую цей шоколадно-кавовий бісквіт додатково просочувати, так як він і так виходить вологий, з яскраво вираженим смаком основних інгредієнтів. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє тонкощі приготування цього високого і пишного бісквітного коржа.

Продовжувати читання Шоколадно-кавовий бісквіт в духовці – вологий та пишний