Романтичний вечір із друзями смачно доповнять млинці фламбе. Тонкі млинці на молоці слід напекти заздалегідь, а також завчасно підготувати апельсини й вичавити з них сік для соусу. Потім залишиться лише вимкнути світло, засвітити свічки й фламбувати млинці. Продовжувати читання Тонкі млинці фламбе з апельсиновим соусом
Інгредієнт рецептів: Ром
Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками і ромом
Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками та ромом — ароматна, з ніжною текстурою, багата на смаки випічка. Солодкуватий пиріг з родзинками стане чудовим доповненням до святкового столу та замінить звичайний хліб. Продовжувати читання Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками і ромом
Традиційний англійський пудинг, рецепт класичний, різдвяний
Справжній англійський пудинг на парі має ні з чим не зрівнянний смак. Приготовлений за цим рецептом десерт в Англії готують на Різдво, тому, і називають його різдвяний.
Продовжувати читання Традиційний англійський пудинг, рецепт класичний, різдвяний
Смачна горіхова начинка – простий рецепт начинки з горіхів для млинців
Спробувавши приготувати цей рецепт один раз, Ви будете повертатися до нього знову і знову навіть якщо Ви і не ласун. Цедра і родзинки, вимочені в ромі, надають горіховій начинці вишуканий смак, а вершки, роблять її по-справжньому ніжною. Продовжувати читання Смачна горіхова начинка – простий рецепт начинки з горіхів для млинців