Салат Нісуаз з тунцем, анчоусами і квасолею – смачний рецепт французького салату

Відвідати курортну перлину південної Франції – місто Ніцца – варто не лише задля відпочинку на Лазурному березі Середземномор’я, а ще й для того, щоб скуштувати справжній, знаменитий на весь світ, класичний салат Нісуаз. Ця легка овочева закуска з тунцем та квасолею вперше з’явилася в сезонному меню місцевих кафе та ресторанів. Продовжувати читання Салат Нісуаз з тунцем, анчоусами і квасолею – смачний рецепт французького салату

Рибний пиріг-плетінка з дріжджового тіста – напіввідкритий

Рибний пиріг-плетінка з дріжджового тіста є легкою, але ситною стравою. Вона добре підходить тим, хто “за” здорове харчування. Продовжувати читання Рибний пиріг-плетінка з дріжджового тіста – напіввідкритий

Запечена в духовці картопля фарширована грибами і сиром

Запечена фарширована картопля – це проста, смачна та ситна страва. Вона чудово підходить для повсякденного меню.   Продовжувати читання Запечена в духовці картопля фарширована грибами і сиром

Відкритий м’ясний пиріг Хризантема

Відкритий м’ясний пиріг Хризантема – це цікава випічка, яку ніколи не соромно поставити на святковий стіл. Її дуже легко приготувати, вона ситна і ароматна. Тому така страв буде до вподоби вашим гостям. Продовжувати читання Відкритий м’ясний пиріг Хризантема

М’ясні гнізда з фаршу з сиром, помідорами і яйцем запечені в духовці

Сьогодні я хочу представити вам буденно-святковий рецепт гарячої закуски. Це смачні м’ясні гнізда із фаршу з начинкою із сиру та помідорів. Така страва, запечена в духовці, зможе порадувати гарною подачею і задовольнить гастрономічні смаки кожного. Спробуйте і ви приготувати такі м’ясні «ватрушки» на своїй кухні, впевнена, що ваші гості будуть в захваті! Продовжувати читання М’ясні гнізда з фаршу з сиром, помідорами і яйцем запечені в духовці