Цілі перепілки запечені в духовці в рукаві – соковиті та смачні

Цілі перепілки запечені в духовці – страва зовсім не повсякденна, тому, більшість господинь навряд чи знає, як приготувати м’ясо цієї дичини так, щоб воно вийшло соковите та ніжне. Пропоную на ваш суд свій варіант запікання цілих перепелиних тушок. Відразу скажу, що до запікання мариную їх в медово-соєвому соусі з додаванням рідкого диму. Продовжувати читання Цілі перепілки запечені в духовці в рукаві – соковиті та смачні

Як засолити хребти червоної риби з рідким димом

Бутерброди з червоною рибою для багатьох страва святкового дня, а ми робимо їх, коли захочемо. А все тому, що я пристосувалася купувати заморожені хребти лосося та самостійно їх засолювати, додаючи трошки рідкого диму. Виходить смачно і дешево. Собівартість такої рибної закуски виходить набагото меншою. Продовжувати читання Як засолити хребти червоної риби з рідким димом