Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Супи-креми, супи-пюре – це одні з найцікавіших та самобутніх страв вишуканої французької кухні. Але у нас вони найчастіше вживаються у зв’язку з дитячим, дієтичним або лікувальним харчуванням. Та сьогодні ми зламаємо звичні стереотипи, приготуємо овочевий суп-пюре із зелених овочів та назвемо його «Смарагдовий». Продовжувати читання Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Салат з ревеню та редису зі сметаною – легкий та швидкий овочевий салат нашвидкуруч

Легко урізноманітнити повсякденне меню можна за допомогою соковитого та вітамінного овочевого салату зі свіжого ревеню. Відмінним доповненням до пікантного смаку зеленого овочу стануть редис щойно з грядки, зелень цибулі та яйця. Ідеальною заправкою до простого та смачного овочевого салату стане сметана з невеликим процентом жирності.
Продовжувати читання Салат з ревеню та редису зі сметаною – легкий та швидкий овочевий салат нашвидкуруч