Фарширована курка без кісток в духовці

Фарширована курка без кісток в духовці – це хоч і не простий, але дуже смачний рецепт. Щоб все вийшло ідеально, треба просто знати правила, про які ми зараз і разкажемо.
Продовжувати читання Фарширована курка без кісток в духовці

Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці

М’ясо кролика трохи сухувате, тому щоб воно вийшло смачним, необхідно його правильно готувати. Один з найпростіших способів приготування – тушкування кролика в пиві, в каструлі з товстими стінами та дном. Найчастіше, саме такою є каструлька для приготування качки.  Продовжувати читання Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Тушковані реберця в пиві з медом, овочами й томатом є повноцінною та ситною стравою. Обравши цей спосіб приготування яловичини, вдасться здивувати гостей, навіть, якщо до їх приходу залишилося менше, ніж три години. Продовжувати читання Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Суп з пива або пивний суп по-польськи

“Як зробити суп з пива? Невже такий існує” – запитаєте ви. Так, виявляється, що пивний суп це не така вже й рідкість, а рецепт його приготування досить простий. Така перша страва буває не тільки шведською або баварською …, її люблять варити і в Польщі. Пропонуємо тут польський рецепт приготування сирного супу з пивом.

Продовжувати читання Суп з пива або пивний суп по-польськи