Гречка з грибами по-купецьки – поживна і неймовірно проста в приготуванні пісна страва. Вона порадує ситістю, цікавим смаком і легкою структурою – як м’ясоїдів, так і вегетаріанців або людей, які дотримуються посту. Продовжувати читання Гречка з грибами по-купецьки – ситна і смачна пісна страва
Інгредієнт рецептів: Прянощі
Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром
Сьогодні пропоную вашій увазі рецепт приготування гарного на смак та привабливого на вигляд закусочного пирога з подвійною начинкою та чудовою назвою – пиріг-соняшник з двома начинками. Як зрозуміло із назви, робиться він у вигляді яскравої квітки. В якості начинки використовується дві суміші – м’ясо та гриби, картопля та сир. Продовжувати читання Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром
Свинячі легені тушковані з пряними травами
Легені – це смачний і дієтичний субпродукт. Тому якщо ви дбаєте про фігуру і хочете їсти щось смачненьке – пропонуємо простий рецепт приготування тушкованих легень з травами. Продовжувати читання Свинячі легені тушковані з пряними травами
Смачний салат зі свинячого язика з солоним огірком, горошком і сиром
Свинячий язик – це дуже смачний і корисний продукт, з якого можна робити безліч страв. Наприклад, салат з солоним огірком, горошком і сиром. Продовжувати читання Смачний салат зі свинячого язика з солоним огірком, горошком і сиром
Домашні осетинські пироги з сиром, м’ясом і картоплею
Осетинські пироги – це гостра і ніжна страва, яка сподобається всім любителям східної кухні. Продовжувати читання Домашні осетинські пироги з сиром, м’ясом і картоплею
Домашній сальтисон з курки в мультиварці в прес формі для шинки
Сальтисон – це гостра та пряна італійська варена ковбаса зі шматочків м’яса і додаванням фаршу. І зараз ми розкажемо, як цю страву можна приготувати за допомогою мультиварки та спеціального приладдя, в якому робиться шинка.
Продовжувати читання Домашній сальтисон з курки в мультиварці в прес формі для шинки
Нирки свинячі тушковані в пряному східному соусі
Нирки свинячі – це не найпопулярніший субпродукт. Тому що, їх потрібно довго готувати, враховуючи всі моменти оброблювання: вимочування, промивання та багаторазове варіння. Продовжувати читання Нирки свинячі тушковані в пряному східному соусі
Сирний день на дієті Шість пелюсток
Дієта Шість пелюсток базується на споживанні кожного дня окремих продуктів. П’ятий день – це день сиру. За добу можна з’їсти 500 грамів. Але якщо ви будете додавати інші молочні продукти – тоді пропорційно зменшіть кількість сиру. Продовжувати читання Сирний день на дієті Шість пелюсток
Гезлеме – турецькі коржі з начинкою на сковороді
Гезлеме є турецьким варіантом фастфуду. Це незвичайні листкові коржі з начинкою. Існує багато варіантів для приготування як тіста, так і начинки цієї страви. Продовжувати читання Гезлеме – турецькі коржі з начинкою на сковороді