Тушкована нутрія в мультиварці – рецепт приготування м’яса нутрії в сметані

М’ясо нутрії дуже смачне, воно м’яке, дієтичне та корисне. Та багато хто з господинь просто не знає, як правильно готувати страви з нутрії, тому й не купують її. Продовжувати читання Тушкована нутрія в мультиварці – рецепт приготування м’яса нутрії в сметані

Соковита тушкована баранина і кус-кус в мультиварці

Моя родина просто обожнює страви з баранини.  Я ж радо її готую.  І сьогодні я із задоволенням поділюся своїм покроковим рецептом з фото.  Баранина виходить соковита і запашна. Продовжувати читання Соковита тушкована баранина і кус-кус в мультиварці

Смачна страва курча табака в мультиварці

Традиційно, курча табака смажать на сковорідці під пресом. Але ми пропонуємо приготувати курча в суміші прованських трав, соєвому соусу, лаймі і часнику, та обсмажити в мультиварці. Продовжувати читання Смачна страва курча табака в мультиварці

Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Цей рецепт запікання картоплі можна вважати універсальним. Її можна смакувати щоденно й готувати для зустрічі гостей. Продовжувати читання Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Хрустка запечена картопля з цибулею і травами – смачно та швидко

В період посту для багатьох картопля стає одним із самих популярних продуктів. А все тому, що приготовані з цього коренеплоду страви виходять дуже поживними та смачними. До того ж, приготувати картоплю можна багатьма способами:  відварити цілі бульби, обсмажити шматочками чи тушкувати часточками з іншими овочами. Я сьогодні пропоную швидкий, простий та цікавий рецепт – хрустка запечена картопля з цибулею і травами. Продовжувати читання Хрустка запечена картопля з цибулею і травами – смачно та швидко

Курячі крильця на картопляній подушці в духовці

Більшість з тих, кому вдалося побувати в Італії захоплено розповідають про національну кухню італійців. Курячі крильця на картопляній подушці є одним з рецептів, які припадають до душі туристам. Продовжувати читання Курячі крильця на картопляній подушці в духовці

Фарширована овочами скумбрія-човник запечена в духовці у фользі по-італійськи

Сьогодні пропоную приготувати смачну запечену в духовці скумбрію з овочами, зроблену за італійським рецептом у вигляді човника. На перший погляд такий спосіб обробки рибної тушки може здатися складним, але насправді, готується фарширована овочами скумбрія-човник достатньо легко.
Продовжувати читання Фарширована овочами скумбрія-човник запечена в духовці у фользі по-італійськи

Мусака з баклажанами по-грецьки, рецепт з фаршем та сиром, смачні баклажани запечені в духовці

Мусака по-грецьки – це літня, соковита і дуже смачна страва з баклажан. Запечені баклажани не тільки смачні, але і корисні. Адже запечені в духовці з сиром, фаршем, болгарським перцем, помідорами і цибулею – вони не вбирають в себе стільки жиру як при смаженні на сковороді.

Продовжувати читання Мусака з баклажанами по-грецьки, рецепт з фаршем та сиром, смачні баклажани запечені в духовці

Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем і часниковим соусом або в’єтнамські млинці нем 

Спрінг-роли – це фаршировані млинці, зроблені з рисового паперу. До нього загортають різні начинки: м’ясні, овочеві, грибні, сирні, рибні, зроблені з інших морепродуктів, рисової локшини та, навіть, з фруктів. Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем – це типова страва у в’єтнамській, китайській, японській та індонезійській кухнях. Відмінності містяться лише у деяких традиціях приготування. За своїми смаковими якостями і зовнішнім виглядом спрінг-роли схожі на фаршировані млинці. Їх їдять холодними або обсмажують у фритюрі. Мова сьогодні піде про в’єтнамські рисові млинці або, як їх ще називають, в’єтнамські ковбаски. Продовжувати читання Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем і часниковим соусом або в’єтнамські млинці нем