Цей м’ясний суп зі свіжою капустою і рисом часто називають домашні свіжі щі. Ми пропонуємо зварити його з використанням м’ясного бульйону, який зварений на основі яловичини. Традиційні для такого супу інгредієнти – капусту білокачанну, цибульку, помідори, моркву і картоплю – доповнимо ще й рисом. Продовжувати читання М’ясний суп зі свіжою капустою і рисом – смачний дієтичний капустяний суп з яловичиною
Інгредієнт рецептів: Помідори
Домашня піца з готового дріжджового тіста з ковбасою, помідорами і мармуровим сиром
Якщо у вас під час приготування пиріжків залишилася порція дріжджового тіста, то можна зробити з нього смачну домашню піцу. А ще, залишки готового тіста можна розділити на порційні шматочки та заморозити для подальшого використання. При слушній нагоді його треба просто розморозити та побалувати рідних свіженькою піцою. Продовжувати читання Домашня піца з готового дріжджового тіста з ковбасою, помідорами і мармуровим сиром
Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці
Східна кухня відрізняється особливим смаком та гармонійним поєднанням компонентів страв. Традиційно, м’ясні страви готуються з жирних сортів м’яса, однак, його жирність сповна компенсується великою кількістю овочів. До того ж, у східних кухнях для приготування використовуються особливі технології, такі як тривале тушкування або томління в казані, що максимально зберігає всю вітамінно-мінеральну користь продуктів. Продовжувати читання Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці
Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками
Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками
Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці
Свинина, запечена в духовці з помідорами і баклажанами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу. Продовжувати читання Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці
Простий овочевий салат зі свіжих огірків і помідорів з яйцем і цибулею-пореєм
Овочевий салат – це легка, смачна, низькокалорійна страва, яку варто їсти кожен день. Пропонуємо вам рецепт одного з таких салатів – з помідорів, огірків, вареного яйця та зеленої цибулі. Продовжувати читання Простий овочевий салат зі свіжих огірків і помідорів з яйцем і цибулею-пореєм
Рулет з лаваша з начинкою з овочевої ікри
З лавашу можна робити різні смачні страви, навіть рулет з овочевою ікрою. І зараз ми розкажемо, як це зробити. Продовжувати читання Рулет з лаваша з начинкою з овочевої ікри
Бігус зі свіжої капусти з куркою
Бігус – ситна і смачна страва з капусти та курки. Продовжувати читання Бігус зі свіжої капусти з куркою
Найсмачніший рататуй з баклажанів
Рататуй – це французька страва, що з’явилася в Провансі. Пропонуємо простий рецепт його приготування. Тим, хто хоче зробити гостру страву, рекомендуємо додати червоний перець. Продовжувати читання Найсмачніший рататуй з баклажанів
Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я
Таку назву суп отримав завдяки основному та найголовнішому компоненту — селері. Всі інші продукти можна підбирати довільно. Продовжувати читання Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я