Курячі стегна з картоплею під сметанним соусом запечені в духовці

Любі господині, гадаю вам не один раз доводилося ламати голову над тим, що б таке смачне приготувати для родини на обід щоб і ситно, і швидко, і достатньо бюджетно вийшло. Пропоную рецепт, який завжди виручає мене в такій ситуації – ароматні, запечені в духовці курячі стегна з картоплею під сметанним соусом. Ця страва завжди виходить просто пальчики оближеш, при цьому, вимагає мінімум часу та зусиль. Продовжувати читання Курячі стегна з картоплею під сметанним соусом запечені в духовці

Гарбузовий торт із сметанним кремом – смачний бісквітно-мусовий десерт з гарбуза

Сьогодні я вирішила запропонувати своїм гостям кращій, на мій смак, мусовий торт на основі гарбузового бісквіта з лимоном та кремом із сметани. Щоб змінити смакове забарвлення випічки, достатньо у процесі приготування використати апельсин, а не лимон. Нотки ванілі, смак гарбуза та цитрусу настільки зливаються в єдиний букет, що мої гості навіть після частування не визначилися з основним інгредієнтом десерту.
Продовжувати читання Гарбузовий торт із сметанним кремом – смачний бісквітно-мусовий десерт з гарбуза

Корнетик з пергаменту – як зробити своїми руками кондитерський мішок з паперу

Навіть якщо у вас під рукою не є готового кондитерського мішка – не біда, адже можна швидко зробити корнетик з пергаменту своїми руками, якщо дотримуватися нижче поданої покрокової інструкції. Детально описаний процес, підкріплений зрозумілими фото ілюстраціями, полегшить роботу. Всього декілька хвилин – і господиня матиме два корнетики для крему, айсінгу, шоколаду чи глазурі, правильно та легко зроблені своїми руками. Продовжувати читання Корнетик з пергаменту – як зробити своїми руками кондитерський мішок з паперу

Шоколадний декор для тортів та десертів своїми руками – детальний мастер-клас

Шоколадний декор для тортів і десертів завжди додає витонченості, привабливості та гламурності солодким стравам. Одне тільки але: шоколад дуже крихкий матеріал. Незважаючи на це, зробити декор нескладно, якщо поводитись з ним обережно. Головне, аби було достатньо часу та бажання, щоб зробити таку чудову прикрасу. Адже гарний шоколадний декор покращить смак десерту, та й зачарує ваших ласунів. Продовжувати читання Шоколадний декор для тортів та десертів своїми руками – детальний мастер-клас

Домашнє чорничне морозиво з вершків – десерт на шоколадному блюдці з фіалками

Сьогодні я вирішила приготувати дуже смачне домашнє чорничне морозиво з вершків. Оформила та подавала цей холодний десерт на стіл на шоколадному блюдці. Додатковий декор – фіалки та фіалковий цукор. І вершкове морозиво з чорницею, і шоколадний декор-тарілочки кожний з вас зможе легко і просто зробити вдома своїми руками. Цим прекрасним вершковим десертом можна завершити гарне святкове застілля. Продовжувати читання Домашнє чорничне морозиво з вершків – десерт на шоколадному блюдці з фіалками

Бісквіт на консервованих яблуках – пишний та високий

Дізнавшись, як легко приготувати пишний бісквіт на пюре з консервованих яблук, я поспішила сама випробувати рецепт. Я чітко слідувала всім рекомендаціям, вказаним в оригінальному рецепті, і у мене все вийшло. Єдине, що мені довелося змінити, час випікання. Бісквіт на консервованих яблуках вийшов м’який, пишний і з яблучним ароматом. Я його добре остудила і загорнула в плівку. Він зберіг свою свіжість і пишність і через 4 доби. Продовжувати читання Бісквіт на консервованих яблуках – пишний та високий

Шоколадний Брауні з фундуком, шоколадом і коричневим цукром

Цей прекрасний рецепт я знайшла в “Золотій книзі шоколаду” і поспішаю їм поділитися з вами. Шоколадний Брауні за цим рецептом виходить неймовірно смачний. Цілі горішки з шматочками шоколаду залишають незабутнє враження від десерту. Це той рецепт, який хочеться готувати знову і знову. Продовжувати читання Шоколадний Брауні з фундуком, шоколадом і коричневим цукром

Бісквіт для рулету на кефірі та олії – тонкий еластичний бісквіт Червоний оксамит

Я вже ділилася з вами рецептом високого червоного бісквіту для торта Червоний оксамит та бісквітного торта з мусовим кремом. Крім згаданого високого бісквіта для торта я ще часто печу тонкий та еластичний червоний бісквіт для рулету на кефірі та олії. Його технологія приготування відрізняється від того, що печу для торта. Продовжувати читання Бісквіт для рулету на кефірі та олії – тонкий еластичний бісквіт Червоний оксамит

Мармуровий Брауні з шоколадом та вершковим сиром

Сьогодні буду готувати дуже смачний мармуровий Брауні з вершковим сиром. Неймовірно цікаве поєднання рідкої і щільної текстури двох видів тіста, які прекрасно доповнили один одного в цьому рецепті. Продовжувати читання Мармуровий Брауні з шоколадом та вершковим сиром

Бісквіт на гарячому молоці з сиром маскарпоне чи рікоттою – пишний та смачний

Сьогодні я приготувала пишний бісквіт на гарячому молоці з вершковим сиром і поспішаю поділитись цим рецептом. Його приготування потребує часу та уваги, але смак і якість гідні того, щоб повозитись з ним. Головне, дотримуватись усіх наведених в описі рекомендацій і смачний високий бісквіт незабаром з’явиться на вашому столі. Докладний рецепт з покроково зробленим фото-описом допоможе вам самостійно повторити його приготування в домашніх умовах. Продовжувати читання Бісквіт на гарячому молоці з сиром маскарпоне чи рікоттою – пишний та смачний