Думаю, кожній господині знайома ситуація, коли гості вже на порозі, а сервірування стола ще не завершено. В таких випадках виручають прості закуски нашвидкуруч, якими можна втамувати легкий голод в очікуванні основної страви. Для мене одним із самих простих варіантів швидкої закуски є варені яйця фаршировані консервою. Готуються вони дуже просто та швидко, при цьому, мають апетитний вигляд. Продовжувати читання Варені яйця фаршировані консервою з жовтком і майонезом – смачна і швидка закуска
Інгредієнт рецептів: Перець
Соковиті манти з м’ясом в пароварці – класичний рецепт
Манти з м’ясом – це китайська страва, яка ще в Середньовіччі стала популярною в Середній Азії. Зараз ми розкажемо, як приготувати смачну класичну їжу, яку найкраще робити зі свинини. Продовжувати читання Соковиті манти з м’ясом в пароварці – класичний рецепт
Сибірські шаньги з картоплею
Сибірські шаньги – це старовинна страва, яка не схожа на пиріжки чи ватрушки. Це коржики з дріжджового тіста, на які мажуть несолодку, густу ситну начинку. В якості такої начинки може використовуватися намазка, зроблена зі сметани і борошна, з додаванням гороху чи іншої каші. Але найсмачнішими та найпопулярнішими є шаньги з картоплею. Продовжувати читання Сибірські шаньги з картоплею
Листкові котлети Стіжки запечені в духовці з підливою
Оригінальні листкові котлети в духовці варті уваги кожної господині. Їх особливість в тому, що не потрібно змішувати фарш, а потрібно лише викласти всі інгредієнти шар за шаром, приблизно, як сіно в стоги.
Продовжувати читання Листкові котлети Стіжки запечені в духовці з підливою
Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою – пісний і смачний
Наваристий грибний суп з картоплею належить до чеської кухні. Це оптимальний варіант першої страви в повсякденному меню. Запропонований пісний суп з печерицями відрізняється насиченим ароматом та вираженим грибним смаком з тонкими часниковими нотками.
Продовжувати читання Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою – пісний і смачний
Куряча пастрома в духовці запечена у фользі
Ароматна куряча пастрома в духовці запечена зі спеціями, стане рятівницею для багатьох господинь. Щоб створити в домашніх умовах цю універсальну м’ясну закуску для всієї родини, треба мінімум зусиль і компонентів. Домашня пастрома з курячої грудки може бути приготовлена як у нас, в гострому варіанті, або в більш ніжному варіанті – без пікантних спецій. Продовжувати читання Куряча пастрома в духовці запечена у фользі
Курячі стегна в кисло-солодкому соусі запечені в рукаві
Презентовані сьогодні ароматні, соковиті і дуже смачні курячі стегна в кисло-солодкому соусі стануть азіатською родзинкою на вашому столі. Продовжувати читання Курячі стегна в кисло-солодкому соусі запечені в рукаві