Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах

Паста Болоньєзе – знаменита італійська страва, що представляє собою спагеті під м’ясним соусом. Родом вона з міста Болонья. Отже, готуємо сьогодні спагеті з соусом болоньєзе. Робиться це на диво просто. Зауважу, що до складу пікантного м’ясного соусу входить біле вино, однак, страву можна сміливо давати навіть дітям. Адже в процесі тушкування алкоголь повністю випаровується, залишаючи лише ніжний винний присмак. Продовжувати читання Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах

Курячий рулет з багатошаровою начинкою з овочів, у духовці

Простий рецепт багатошарового овочевого рулету в курячому філе, про який йтиметься далі, неодмінно слід занотувати до записної книжки. Ця страва є відмінною закускою, як в гарячому, так і холодному вигляді, а ще запросто може виконувати роль основної. Продовжувати читання Курячий рулет з багатошаровою начинкою з овочів, у духовці

Смачний рулет з курячої грудки в духовці запечений в фользі

Курячий рулет – неймовірно смачна страва. Він стане чудовим доповненням будь-якого застілля. Рулет готується досить швидко, проте приємно вражає своїм смаком. Ця страва не дуже калорійна, тому можете спокійно готувати її вдома. Продовжувати читання Смачний рулет з курячої грудки в духовці запечений в фользі

Гострий мексиканський топінг-соус гуакамоле з авокадо

Авокадо є основним інгредієнтом відомого класичного мексиканського зеленого топінг-соусу гуакамоле. А ось, що стосується часнику та пекучого перцю, то тут господині мають право вибору. Можна додавати до соусу лише один зі складників, а можна й той і інший. Навіть, знаючи такі тонкощі рецепту, більшість не знає з чим і як їсти гуакамоле. Продовжувати читання Гострий мексиканський топінг-соус гуакамоле з авокадо

М’ясні тефтелі з рисом в томатній підливі з овочами

Пропоную вашій увазі простий рецепт, що я запозичила в італійській кухні. Обіцянки автора рецепту виправдались на всі 200 відсотків. Адже, м’ясні тефтелі з рисом в томатній підливі готуються дуже легко і виходить неймовірно смачні.
Продовжувати читання М’ясні тефтелі з рисом в томатній підливі з овочами

Гарячий салат з овочів з баклажанами та пекучим перцем

Гарячий салат з овочів з баклажанами та пекучим перцем ідеально підходить до шашлику, але й може бути гарніром до будь-якої страви з м’яса або самостійною вегетаріанською стравою. Продовжувати читання Гарячий салат з овочів з баклажанами та пекучим перцем

Смачна сира аджика з помідорів і перцю з часником

Аджика є улюбленим гострим соусом багатьох. Рецептів його приготування також чимало. Зазвичай аджику заготовлюють на зиму, довго варячи та використовуючи багато інгредієнтів. Продовжувати читання Смачна сира аджика з помідорів і перцю з часником

Свіжі смажені огірки з гострим перцем, часником і кунжутом – азійський овочевий салат

В огірковий сезон, коли салати із свіжими огірками наскучили, я готую китайський чи то азійський овочевий салат із смажених огірків. Як ви вже, майже, зрозуміли, його особливість в тім, що огірки треба смажити. Таку смачну та незвичну для нас страву вперше я спробувала в одному з азійських ресторанів. Дома недавно вирішила відтворити рецепт самостійно.  Продовжувати читання Свіжі смажені огірки з гострим перцем, часником і кунжутом – азійський овочевий салат