Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка

Сьогодні я поділюся з вами рецептом вареного сала в цибулинні.  Маринується воно з червоним перцем та часником.  Результат – дивовижний!  Сало виходить надзвичайно ніжним.  А якщо ви візьмете сало з прошарком м’яса, то воно й охолонути не встигне!  Тож беріть великий шматок і смакуйте із задоволенням.

Продовжувати читання Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка

Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Хумус з кедровими горішками – це проста та ситна закуска, яка чудово смакує з лавашем або чорним чи білим хлібом. Продовжувати читання Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Рис з морквою, цибулею та часником – смачний рисовий гарнір

Простий і смачний гарнір з рису з овочами та часником має розсипчасту структуру й ідеально підходить до страв із м’яса та риби. Продовжувати читання Рис з морквою, цибулею та часником – смачний рисовий гарнір

Соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі

Сьогоднішня наша страва – смачна та соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі. Для того, щоб смачно запекти свиняче м’ясо в духовці за цим рецептом потрібно зовсім небагато: обрати гарний шмат свинячого ошийку, підібрати букет ароматних спецій та запастися гранатовим соусом наршараб. Продовжувати читання Соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі