Смажена свинина в соєвому соусі на сковороді – соковита і смачна

Запропонована сьогодні кисло-солодка свинина в соєвому соусі варта включення в будь-яке меню. М’ясна закуска виходить смачна, ніжна і соковита, готується в традиції азіатської кухні і кожен може зробити її під себе. Продовжувати читання Смажена свинина в соєвому соусі на сковороді – соковита і смачна

Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Харчування в студентській їдальні сформувало у мене сталу думку, що грузинський суп харчо – це гострий червоний суп з баранини з додаванням рису, томатів та часнику. Лише за кілька десятків років я випадково натрапила на справжній класичний рецепт. І виявилося, що із зазначених епітетів до супу харчо підходить лише гострий, а із компонентів страви дійсно використовуються лише рис та часник. Продовжувати читання Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Листкова самса з куркою з готового листкового тіста

Для шанувальників смачної домашньої випічки я підготувала сьогодні простий рецепт – ніжна самса з куркою. Щоб швидше побалувати рідних свіжою випічкою та спростити процес приготування, я частенько використовую придбане в магазині готове листкове тісто. Начиняти випічку будемо фаршем з курячого філе чи то грудки. Продовжувати читання Листкова самса з куркою з готового листкового тіста

Дієта Шість пелюсток, меню на кожен день – овочевий день

На другий день дієти Шість пелюсток дозволяються овочі. В цей день можна їсти 1-1,5 кілограма овочів, приготовлених будь-яким дієтичним способом. Допускається вживання зелені, приправ і небагато солі, щоб пришвидшити виведення зайвої води з організму. Продовжувати читання Дієта Шість пелюсток, меню на кожен день – овочевий день

Смачна курка в духовці під маринадом з пасти тахіні

Курка під маринадом з пасти тахіні швидко та легко запікається в духовці. Для її приготування треба мінімум інгредієнтів, а смак виходить просто божественний. Продовжувати читання Смачна курка в духовці під маринадом з пасти тахіні

Пісний картопляний папрікаш – смачний картопляний гарнір по-угорськи

Цього разу хочу познайомити вас із пікантною стравою угорської кухні – Paprikás krumpli (паприкаш крумплі) або картопляний паприкаш. Майже всі угорські страви готуються з м’ясом. Але цей пісний картопляний папрікаш можна подавати як окрему страву, так і в якості гарніру до ніжного м’яса кролика, курки чи індички. Велика кількість спецій, особливо різних видів перцю, робить страву трохи гоструватою, але від цього ще більш смачною та пікантною. Продовжувати читання Пісний картопляний папрікаш – смачний картопляний гарнір по-угорськи