Печінкові оладки з кабачком – з курячої печінки

Неодмінно скористайтеся представленим рецептом апетитних і ситних несолодких оладок. Печінкові оладки з кабачком з курячої печінки чи то кабачкові оладки з печінкою – виходять, дійсно, смачні. Запропонувати до столу їх можна і як самостійну закуску, а можна доповнити ними подачу свіжих овочів або овочевих салатів, гарно пасують вони і з улюбленим гарніром.  Продовжувати читання Печінкові оладки з кабачком – з курячої печінки

Печінкова начинка для млинців – з курячої печінки, цибулі і моркви

Куряча печінка – це субпродукт, який підходить для приготування багатьох ситних і простих страв. Наприклад, в нашому рецепті ми розповімо про те, як готується проста, але дуже смачна печінкова начинка для млинців. Продовжувати читання Печінкова начинка для млинців – з курячої печінки, цибулі і моркви