Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Томатна підлива є найпопулярнішою серед тих підлив, які є в кулінарному арсеналі господинь протягом багатьох років. Тому й існує безліч варіантів її приготування. В цій статті йтиметься саме про смачну підливу з печінкою і томатом. Продовжувати читання Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом на сковороді

Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом – це одна з швидких і ситних страв, яка ідеально підійде для обіду. Продовжувати читання Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом на сковороді

Дієтична запіканка з печінки з рисом в духовці

Ідеальне рішення, щоб ситно та корисно нагодувати своїх рідних – це приготувати печінкову запіканку. Така подача цього популярного продукту їм безперечно сподобається. Продовжувати читання Дієтична запіканка з печінки з рисом в духовці

Террін з печінки

Холодна закуска з печінки під назвою террін вельми популярна в італійській кухні. Їх готують з різних видів м’яса і риби, додаючи в фарш різноманітні спеції та запікаючи в духовці. Тут, розглянемо рецепт приготування террін з печінки.

Продовжувати читання Террін з печінки

Печінка по-італійськи

Запечена в духовці з помідорами і сиром печінка – смачна страва, яку легко і досить швидко можна приготувати. Цей простий рецепт печінки по-італійськи знадобиться господиням як для повсякденного харчування, так і при підготовці до свята.

Продовжувати читання Печінка по-італійськи

Суп-курбан

Суп-курбан, одна з найбільш відомих страв Болгарії. У рецепті приготування використовується баранина, але це анітрохи не псує страву, а надає їй нотки екзотики і оригінальності. Обов’язково варто навчитися готувати її. Продовжувати читання Суп-курбан

Оладки з печінки з морквою і цибулею

Субпродукти повинні входити в раціон будь-якої людини, бо містять дуже велику кількість вітамінів і білків, необхідних нашому організму. Печінка яловича, свиняча або куряча користується найбільшим попитом у домогосподарок. Сьогодні Продовжувати читання Оладки з печінки з морквою і цибулею

Начинка для млинців з печінки з кашею – як приготувати начинку з печінки – простий рецепт

Така начинка з печінки і каші для запечених в духовці млинчиків ситна і смачна. Крім цього, цей дуже простий рецепт, дозволяє приготувати печінкову начинку досить швидко. Продовжувати читання Начинка для млинців з печінки з кашею – як приготувати начинку з печінки – простий рецепт

Печінка тушкована з цибулею та томатом на сковороді

Печінка свиняча тушкована з цибулею та томатною пастою, – відмінне доповнення до будь-яких гарнірів. Приготувати цю страву можна достатньо швидко, приблизно за 25-30 хвилин. Щоб даремно не втрачати час, то паралельно пропоную зварити макарони, картоплю, гречку чи будь-яку іншу крупу на гарнір. Таким чином, за короткий час у вас буде готовий смачний обід чи то корисна вечеря. Продовжувати читання Печінка тушкована з цибулею та томатом на сковороді

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Шаровий печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею – ситна та ароматна страва для святкового або повсякденного меню. Продовжувати читання Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею