Італійський коржик фокачча з паприкою та кунжутом

Фокачча – знаменитий італійський тонкий хліб, який можна подавати з різними стравами, адже він неймовірно смачний.  Продовжувати читання Італійський коржик фокачча з паприкою та кунжутом

Домашні курячі сосиски в харчовій плівці для дітей

Якщо у Вас виникають проблеми з харчуванням Ваших дітей, коли вони відмовляються від страв, приготованих на обід або вечерю і хочуть їсти тільки сосиски, я пропоную відмінний вихід. Приготуйте вдома для вередунів сосиски з курятини, взявши на замітку мій докладний рецепт з покроково відзнятими фото. Продовжувати читання Домашні курячі сосиски в харчовій плівці для дітей

Курка з хрусткою скоринкою запечена в духовці цілком, фарширована цибулею і часником

Фарширована курка з хрусткою скоринкою – це смачна і соковита страва, яку можна подавати як до повсякденного, так і до святкового столу. Продовжувати читання Курка з хрусткою скоринкою запечена в духовці цілком, фарширована цибулею і часником

Міні-шашлик із курячих сердець на шпажках у духовці

Будь-яке святкування за столом чи проста домашня вечеря може стати особливою, якщо її доповнити чимсь незвичним і, звичайно ж, смачним. Наприклад, мініатюрними, симпатичними та апетитними шашличками на шпажках, запеченими в духовці, з курячих сердець, маринованих у спеціях і томатній пасті. Продовжувати читання Міні-шашлик із курячих сердець на шпажках у духовці

Домашні нагетси з курки в кунжутно-маковій паніровці

Спробуйте приготувати швидку та ексклюзивну закуску в домашніх умовах — нагетси з курячого м’яса в кунжутно-маковій паніровці. Вони чудово доповнять будь-який гарнір. Приємна хрустка скориночка з маку та кунжуту у поєднанні з ніжним курячим філе має пікантний смак. Продовжувати читання Домашні нагетси з курки в кунжутно-маковій паніровці

Міні-шашлик з печериць в духовці

Сьогодні хочу запропонувати господиням оригінальну страву: не просто запекти печериці цілими в духовці, а приготувати їх на шпажках, як шашлички. Гриби на шпажках мають гарний та апетитний вигляд, готувати їх дуже просто, а виходять запечені печериці у вигляді міні-шашличків надзвичайно смачні. Продовжувати читання Міні-шашлик з печериць в духовці

Іспанська паелья з куркою і морепродуктами

Серед страв національної кухні Іспанії найбільшою популярністю користується паелья. Рецептів її приготування існує безліч, я ж вам пропоную валенсійський традиційний рецепт – класична паелья з куркою і морепродуктами. Зазвичай, іспанці готують рис з мідіями, кальмарами та креветками на відкритому вогні прямо на природі. Продовжувати читання Іспанська паелья з куркою і морепродуктами

Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус

Кускус чи то кус-кус – це корисна крупа, з якої готується безліч традиційних східних страв, починаючи від звичайної каші для гарніру і закінчуючи різноманітними салатами на його основі. Зазначу, що будь яка страва вийде смачною, якщо правильно відварити крупу, щоб вона залишилася розсипчастою. Продовжувати читання Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Крокети набули популярності в усьому світі. Назва походить від французького слова “croquer”, що означає “хрумтіти”. Чисельність варіантів приготування цієї страви просто вражає! Крокети стануть чудовою закускою, основною стравою чи гарніром, прекрасно доповнять будь-яке свято або посиденьки з сім’єю чи друзями. Продовжувати читання Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Домашній стейк з яловичини на сковороді

У наш час стейк є дуже популярною стравою. Його готують практично в кожному ресторані. Проте перенесімося в Стародавній Рим. Чому туди? Бо саме Стародавній Рим уважається місцем виникнення цього рецепту приготування м’яса. Проте своєї популярності стейки набули саме завдяки США, ставши частиною національної кухні. Продовжувати читання Домашній стейк з яловичини на сковороді