Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Супи-креми, супи-пюре – це одні з найцікавіших та самобутніх страв вишуканої французької кухні. Але у нас вони найчастіше вживаються у зв’язку з дитячим, дієтичним або лікувальним харчуванням. Та сьогодні ми зламаємо звичні стереотипи, приготуємо овочевий суп-пюре із зелених овочів та назвемо його «Смарагдовий». Продовжувати читання Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Млинцевий пиріг із грибами, сиром і овочами в духовці

Смачний млинцевий пиріг із грибами та сирно-овочевою начинкою – це ідеальна закуска, яка є прекрасним доповненням м’ясних страв під час святкового застілля. Подавати його можна теплим або холодним. Продовжувати читання Млинцевий пиріг із грибами, сиром і овочами в духовці

Смажені деруни і філе лосося у вершковому соусі

Всі знають про користь страв з червоної риби. Пропоную сьогодні приготувати неймовірно смачний смажений лосось і картопляні деруни під вершковому соусом. Таке незвичне поєднання компонентів в одній страві, без сумніву, сподобається Вашим рідним. Приготування просте та займає всього одну годину. Продовжувати читання Смажені деруни і філе лосося у вершковому соусі

Барбекю з курки на решітці або смачний і соковитий шашлик з курки в томаті

Прийшла весна, а з нею настав улюблений багатьма сезон барбекю та шашликів. Адже немає, мабуть, смачнішого м’яса, ніж те, що приготоване на природі. Хочете спробувати в домашніх умовах приготувати оригінальне та смачне барбекю з курячого м’яса? Продовжувати читання Барбекю з курки на решітці або смачний і соковитий шашлик з курки в томаті

Домашній соус для салату – три кращих рецепта

До будь-якого салату: просто з овочів чи з найскладніших компонентів, потрібна заправка. Якщо Ви постійно заправляєте салати сметаною, майонезом чи рослинною олією, то, спробувавши три мої нові рецепти, Ви приготуєте звичайні салати з оригінальними та пікантними смаками. Продовжувати читання Домашній соус для салату – три кращих рецепта

Запіканка з тертої картоплі з сиром і часником

Багатьом до вподоби ароматні деруни з тертої сирої картоплі. Цю страву можна видозмінити, приготувавши картопляну запіканку з сиром. Продовжувати читання Запіканка з тертої картоплі з сиром і часником

Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Цей рецепт запікання картоплі можна вважати універсальним. Її можна смакувати щоденно й готувати для зустрічі гостей. Продовжувати читання Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Курячі нагетси на сковороді – хрусткі та смачні

Пропоную вашій увазі рецепт простої та смачної закуски, яку можна легко приготувати з курячої грудки – золотисті курячі нагетси з хрусткою скоринкою.
Продовжувати читання Курячі нагетси на сковороді – хрусткі та смачні

М’ясні котлети з сиром і з золотистим вершковим соусом

Сьогодні я буду готувати м’ясні котлети, які завдяки додаванню до фаршу невеликої кількості сиру виходять особливо ароматними та соковитими. Відмінним доповненням страви стане золотистий вершковий соус, який залишає приємний пряний післясмак.
Продовжувати читання М’ясні котлети з сиром і з золотистим вершковим соусом

Курячий шніцель в паніровці з яйця з сиром і сухарів – смачний та соковитий

Головною м’ясною стравою та справжньою прикрасою будь-якого святкового застілля стане ніжний курячий шніцель в ароматній сирній паніровці. Готується страва вельми просто та достатньо швидко.
Продовжувати читання Курячий шніцель в паніровці з яйця з сиром і сухарів – смачний та соковитий