Миндально-шоколадна домашня панна-котта

Шоколадно-мигдальна панна-котта – це оригінальний десерт, що має італійське походження. Він неабияк зачарував своїми запаморочливими пахощами та дуже ніжною структурою багатьох ласунів у всьому світі. Не може не радувати й те, що цей десерт не треба пекти, а це значно заощаджує час.
Продовжувати читання Миндально-шоколадна домашня панна-котта

Заварні профітролі з заварним кремом і праліне

Заварні профітролі з заварним кремом і праліне – це неймовірний французький десерт, який нікого не лишить байдужим. Продовжувати читання Заварні профітролі з заварним кремом і праліне

Мигдальні млинці на вершках – ніжні, тонкі, з дірочками

Тонкі мигдальні млинці на вершках вийшли у мене дуже ароматні і смачні. А ще тонкі, дуже ніжні, з дірочками. Зробити їх виявилося дуже легко та просто. Продовжувати читання Мигдальні млинці на вершках – ніжні, тонкі, з дірочками