Чудовий двоколірний пиріг Зебра на пісочній основі – це відмінна італійська страва, яка стане смачним доповненням до чашки чаю або кави з друзями. Продовжувати читання Італійський пиріг Зебра на пісочній основі
Інгредієнт рецептів: Мигдалеве борошно
Домашні тістечка макаронс зі смаком лаванди
Макаронс, макарунс чи макарон. Увесь світ знає і любить ці різнокольорові тістечка. А багато господинь їх і вдома готують.
Продовжувати читання Домашні тістечка макаронс зі смаком лаванди
Французьке рожеве мигдальне тістечко макарон з лимонною начинкою
Невеликі печива чи то тістечка макарун, макарони чи макарон (фр. macaron) – це національний французький білковий десерт. Якщо ви ніколи їх не куштували, то принаймні чули за нього. Я є великою їх прихильницею і раніше завжди купувала в кондитерській. Але нещодавно знайшла рецепт, як робити макарунс вдома. Продовжувати читання Французьке рожеве мигдальне тістечко макарон з лимонною начинкою
Кокосові домашні макаронс на французькій мерензі з білим шоколадом
Це рецепт смачних домашніх французьких тістечок макаронс з білим шоколадом. Такі солодощі точно сподобається всім, хто любить дуже вишукані і неймовірно смачні десерти. Продовжувати читання Кокосові домашні макаронс на французькій мерензі з білим шоколадом
Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і збитими вершками
Торт з сиром Рікотта і збитими вершками – це цікава та вишукана альтернатива звичайним млинцям. Продовжувати читання Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і збитими вершками
Шоколадне печиво макаронс на італійській мерензі
Пропонуємо вам рецепт, за яким можна приготувати неймовірно смачне шоколадне печиво макаронс, на італійській мерензі за рецептом П’єра Ерме. Продовжувати читання Шоколадне печиво макаронс на італійській мерензі
Яблучний торт з мусовим кремом та мигдальним бісквітом під дзеркальною глазур’ю
Сьогодні викладаю не самий швидкий та простий у виконанні, але дуже смачний англійський рецепт мусового торта із дзеркальною глазур’ю і яблучним компоте (Mousse Caramel Apple Cake). Він реально вимагає кілька днів для його втілення. Але ви будете задоволені своїм творінням. Ніжний і повітряний вершково-карамельний мус відмінно поєднується зі смаком яблучного желейного прошарку. Продовжувати читання Яблучний торт з мусовим кремом та мигдальним бісквітом під дзеркальною глазур’ю
Чорничний мусовий торт з грушевим желейним прошарком і шоколадною глазур’ю
Любите несподівані смакові поєднання і солодкі експерименти на вашій кухні?Тоді, обов’язково здивуйте своїх домочадців цим шикарним десертом. Приготуйте простий і смачний чорничний муссовий торт з ароматним желейним прошарком з шматочками карамелізованих груш, найніжнішим масляним мигдальним бісквітом і шоколадною глазур’ю. Вишукано-ніжний смак десерту і велика кількість повітряного чорничного мусу підкорить серце навіть ласунів. Продовжувати читання Чорничний мусовий торт з грушевим желейним прошарком і шоколадною глазур’ю
Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем
Ніжний і повітряний масляний бісквіт на жовтках з мигдальним борошном готується простіше, ніж ви можете собі уявити. Такий домашній бісквіт для торта відносять до категорії, що зветься бісквіт Женуаз (Génoise). Він виходить дуже смачний і, завдяки наявності вершкового масла, злегка вологий, завдяки чому порадує вас найніжнішою текстурою і легким горіховим присмаком. Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі просто ідеально підходить в якості коржа для мусових тортів. Продовжувати читання Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем
Шоколадні цукерки трюфель з різним топінгом – смачні домашні цукерки
Сьогодні я вирішила приготувати справжнісінькі шоколадні цукерки трюфель на своїй кухні. Результат виявився більш ніж просто смачно. 🙂 Продовжувати читання Шоколадні цукерки трюфель з різним топінгом – смачні домашні цукерки