Через велику кількість дрібних кісток річкову рибу люблять далеко не всі. Але мій батько був завзятим рибалкою, який вживав лише власноруч спійману рибу. Його коронною стравою був запечений карась на грилі. Тож, сьогодні я поділюся з вами батьковим рецептом приготування цієї не великої риби. Готувати її на відкритому вогні, на жаль, не завжди є можливість. Продовжувати читання Запечений карась на грилі в духовці
Інгредієнт рецептів: М'ята
Смачні печені яблука в мікрохвильовці з цукром
Яблука, запечені в мікрохвильовці з цукром – це дуже простий десерт. Продовжувати читання Смачні печені яблука в мікрохвильовці з цукром
Сирний соус тартар із кропом і м’ятою в тарталетках із солоною сьомгою
Традиційно, перед подачею смачної гарячої страви, господиня пропонує гостям холодну закуску. Приємно здивувати запрошених вдасться сирним тартаром. Продовжувати читання Сирний соус тартар із кропом і м’ятою в тарталетках із солоною сьомгою
Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині
Тістечко Шоколадний фондан – це французький десерт з рідкою серединою. Його назва у перекладі означає “шоколад, який тане”. Вважається, що це десерт із капризним характером, а отже, його необхідно правильно випікати. Серединка готового кексу повинна залишитися рідкою, а ніжне бісквітне тісто – пропектися та стати хрустким. Продовжувати читання Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині
Простий і смачний сирний десерт з желатином і бананом
Зазвичай, перед більшістю господинь постає питання: що приготувати з невеликої кількості сиру, яка залишилася. Існує надзвичайно смачний перевірений і дуже корисний сирний десерт з желатином, який є гідним виходом із подібної ситуації. Продовжувати читання Простий і смачний сирний десерт з желатином і бананом
Італійський десерт панакота зі сметани з апельсиновим соусом
Панакота – це ніжний і легкий італійський десерт для приготування якого, якщо слідувати класичному рецепту, використовують вершки. Продовжувати читання Італійський десерт панакота зі сметани з апельсиновим соусом
Компот з яблук, рецепт підійде для дітей і дорослих
Відповідь на питання як варити смачний літній компот з яблук, який підійде і для дітей, і для дорослих – напевно, знає кожна господиня. Проте приготування компоту, як і будь-якого іншого напою має свої особливості та нюанси. Тому про те, як зварити компот з яблук, цей освіжаючий літній напій ми, все ж, вирішили поговорити.
Продовжувати читання Компот з яблук, рецепт підійде для дітей і дорослих
Суп-курбан
Суп-курбан, одна з найбільш відомих страв Болгарії. У рецепті приготування використовується баранина, але це анітрохи не псує страву, а надає їй нотки екзотики і оригінальності. Обов’язково варто навчитися готувати її. Продовжувати читання Суп-курбан