Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані підкорює легкістю у приготуванні та смаком. Продовжувати читання Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Інгредієнт рецептів: Морський окунь
Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи
Смачна і ситна італійська зіті-паста з помідорами і рибним філе (в моєму випадку це морський окунь) відмінно доповнить і урізноманітнить повсякденне меню. Продовжувати читання Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи
Маринований морський окунь по-домашньому – з цибулею і ялівцем
Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем, за цим рецептом, виходить пряний і дуже смачний. Він точно підкорить серця тих, хто любить рибні блюда, особливо, різні соління. Продовжувати читання Маринований морський окунь по-домашньому – з цибулею і ялівцем