Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста

Золотисті слойки з яйцем і грибами – це ситна, проста і швидка в приготуванні закуска з мінімальної кількості доступних інгредієнтів. Їх сміливо можна назвати домашньою піцою швидкого приготування. Овочі до складу страви можна включати найрізноманітніші, на будь-який смак: від кабачків і томатів до болгарського перцю і баклажанів. Яйця можна використовувати як перепелині, так і курячі. Продовжувати читання Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста

Пісний салат з крабовими паличками без майонезу

У дні посту рекомендуємо простий салат без майонезу, основу якого складає білокачанна капуста, яку доповнюють популярні і затребувані в кухарській справі крабові палички. Нам також знадобиться для реалізації рецепту морква і солодка консервована кукурудза. В якості заправки береться олія оливи або інша рослинна. Кулінарні подробиці про те, як готувати пісний салат з крабовими паличками і овочами без майонезу демонструє наш покроково оформлений рецепт з фото.  Продовжувати читання Пісний салат з крабовими паличками без майонезу

Вінегрет з кукурудзою замість горошку

Вже не одне століття на кухарському подіумі утримується такий класичний овочевий салат як вінегрет. Господині-експериментатори привносять свої кулінарні доповнення та нововведення в цю корисну і смачну овочеву страву, яка подається на стіл разом з холодними закусками, а в пост може служити повноцінною самостійною стравою. Наприклад, в нашому рецепті, крім коренеплодів і квашеної капусти ще присутня консервована кукурудза, яка використовується замість зеленого горошку або квасолі. Продовжувати читання Вінегрет з кукурудзою замість горошку

Шаровий салат з куркою і чорносливом, сиром, яйцем і морквою

Є безліч кулінарних варіацій приготування салатів, в яких основний інгредієнт – куряче м’ясо. Ми пропонуємо поповнити колекцію подібних рецептів ще одним. У ньому відварна курятина чудово поєднується з яйцями, чорносливом і свіжою сирою морквою. Крім того, певну частку пікантності в салат привносить ковбасний сир з копченим смаком. Продовжувати читання Шаровий салат з куркою і чорносливом, сиром, яйцем і морквою

Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Такий весняний, ніжний і ароматний … суп з зеленим горошком і овочами – це джерело вітамінів в холодний зимовий день і нотка свіжості жарким літом. Цей простий гороховий суп без м’яса дуже легкий за текстурою, але неймовірно ситний. Одним словом, ідеальний варіант для обіду. Спробуйте приготувати цю першу страву і ви точно не будете розчаровані приємним смаком і чарівним вершковим ароматом! Продовжувати читання Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі

Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі – це ніжна й ароматна перша страва для всієї родини. У моїй родині, це ще й ідеальний варіант для ситної і поживної вечері. Страва проста в приготуванні, готується всього за півгодини і порадує їдців букетом смаків і чудовим ароматом. Рекомендую додавати сушену зелень або овочі – вони додадуть супу з гречки цікавий і пряний смаковий відтінок. Продовжувати читання Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі

Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Домашнє різотто з вином і овочами – пісний рисовий гарнір

Пісне різотто з білим вином – це смачний і пікантний гарнір з золотистими овочами, а в пост – повноцінна, універсальне в подачі страва. Класичне різотто з вином і овочами відмінно підкреслить смак багатьох закусок і овочевих салатів, порадує пікантністю і тонкою винною ноткою в смаку. Щоб в повній мірі відчути чарівний смак справжнього смачного італійського різотто, подавати страву потрібно гарячою. Продовжувати читання Домашнє різотто з вином і овочами – пісний рисовий гарнір

Гречка з грибами по-купецьки – ситна і смачна пісна страва

Гречка з грибами по-купецьки – поживна і неймовірно проста в приготуванні пісна страва. Вона порадує ситістю, цікавим смаком і легкою структурою – як м’ясоїдів, так і вегетаріанців або людей, які дотримуються посту. Продовжувати читання Гречка з грибами по-купецьки – ситна і смачна пісна страва

Салат з печінки тріски з яйцем, огірком і картоплею – легкий і смачний

Смачний сирний шаровий салат з печінки тріски з яйцем, огірком, картоплею і морквою, зроблений за моїм рецептом, здивує ніжністю смаку і невагомою текстурою. Він соковитий, кисло-солодкий, в міру ситний і зовсім нежирний. Для тих, хто стежить за фігурою, раджу замінити майонез на звичайну сметану або домашній пісний соус. Продовжувати читання Салат з печінки тріски з яйцем, огірком і картоплею – легкий і смачний