Молозиво в духовці – смачна запіканка з молозива і яєць

Чи знаєте ви, що таке молозиво, як його їдять та які готують з нього страви? Сьогодні я хочу розповісти більше про цей незвичайний продукт. Молозиво – це перше коров’яче молоко, видоєне після народження телятка. За консистенцією воно трохи густіше, ніж звичайне молоко, має кремово-жовтуватий колір. Багато господинь виливають таке молоко або використовують для годування інших домашні тварин. Сьогодні я хочу показати вам як можна приготувати коров’яче молозиво в духовці швидко і смачно. З такого першого молока від корови, яєць і цукру можна спекти смачну і дуже ніжну запіканку з красивою апетитною скоринкою.
Продовжувати читання Молозиво в духовці – смачна запіканка з молозива і яєць