Страви зі свинячої печінки ситні та корисні. І хоча вона має своєрідний запах та не така м’яка, як теляча або куряча, та в умілих господинь вона виходить соковитою та нежорсткою. Продовжувати читання Смачна і м’яка свиняча печінка, тушкована в медовому соусі з вишнею і спеціями
Інгредієнт рецептів: Мед
Медове печиво з корицею і горіхами на швидку руку
Цей рецепт мені порадила моя подруга з Болгарії. Вона так розхвалювала печиво, що випікає її свекруха, що я вирішила теж спробувати. Приголомшливо смачне медове печиво стало улюбленою випічкою в моїй сім’ї, я обов’язково готую його як святкову страву на Святий Вечір. Продовжувати читання Медове печиво з корицею і горіхами на швидку руку
Курячі стегна, тушковані в мультиварці в кисло-солодкому соусі
Коли я купила мультиварку, у захваті почала експериментувати і в результаті придумала цей рецепт: тушкована курятина в кисло-солодкому соусі. Страва вийшла дуже смачною, а соус, який я приготувала з кислих яблук, лимона, соєвого соусу, меду та спецій, надав соковитому тушкованому м’ясу неймовірний аромат. Продовжувати читання Курячі стегна, тушковані в мультиварці в кисло-солодкому соусі
Гарбуз запечений в духовці шматочками з сухофруктами і спеціями – смачний медовий десерт
Усім тим, кому небайдуже здорове харчування чи зроблені власноруч корисні десерти може сподобатися рецепт приготування медових гарбузових скибочок. Духмяний та пряний, просочений медом та ароматом спецій, з сухофруктами – такий гарбуз запечений в духовці шматочками дуже корисний і дорослим, і дітям, і літнім людям. Гарбузовий десерт можна вживати без побоювання поправитися, адже калорійність його дуже низька. Продовжувати читання Гарбуз запечений в духовці шматочками з сухофруктами і спеціями – смачний медовий десерт
Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус
Кускус чи то кус-кус – це корисна крупа, з якої готується безліч традиційних східних страв, починаючи від звичайної каші для гарніру і закінчуючи різноманітними салатами на його основі. Зазначу, що будь яка страва вийде смачною, якщо правильно відварити крупу, щоб вона залишилася розсипчастою. Продовжувати читання Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус
Медові пряники з лимонною глазур’ю – як приготувати пряники на пару в мультиварці
Сьогодні я хочу поділитися рецептом приготування пряників на пару за допомогою мультиварки. Пряники будуть не звичайні, а медові, тому перш ніж подавати на стіл, переконайтеся, що у ваших гостей немає алергії на мед. Продовжувати читання Медові пряники з лимонною глазур’ю – як приготувати пряники на пару в мультиварці
Мариноване куряче філе в кунжуті в духовці
Курка — неймовірно поширений продукт. На просторах інтернету існує, напевно, понад 1000 страв з цього м’яса. Саме багатогранність продукту є причиною такої численності. Курка набуває різних смаків у залежності від спецій та способу приготування. Цей продукт використовується в національних кухнях Грузії, Індії, Франції та інших країн світу. Продовжувати читання Мариноване куряче філе в кунжуті в духовці
Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Страва виходить смачною і дуже ароматною. Продовжувати читання Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Смачний імбирний кекс із медом у духовці
З нагоди якого-небудь свята присутніх за столом можна здивувати пряним і солодким імбирним кексом із медом і журавлиною. Для приготування такої випічки знадобиться досить небагато часу. Продовжувати читання Смачний імбирний кекс із медом у духовці
Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками і ромом
Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками та ромом — ароматна, з ніжною текстурою, багата на смаки випічка. Солодкуватий пиріг з родзинками стане чудовим доповненням до святкового столу та замінить звичайний хліб. Продовжувати читання Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками і ромом