Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом в духовці

Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом неймовірно простий у приготуванні, проте вражає наповал своїм смаком. Чудовим доповненням до цієї страви стане овочевий салат. Продовжувати читання Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом в духовці

Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Історія виникнення рецепту піци Стромболі досить цікава. Вважається, що він був заснований в Сполучених Штатах Америки італійськими мігрантами. Назва страви, ймовірно, походить від італійського острова Стромболі. Проте в США рецепт набув розголосу після виходу в 1950 році на екрани фільму “Стромболі”. Вперше страва була приготована в ресторані в місті Спокан, штат Вашингтон, США. Продовжувати читання Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Смачний овочевий салат з сиром Моцарелла і двома заправками

У моїй родині з’явилися проблеми розбіжності смаків. Одним більше подобається сирна, вершкова заправки, або звичайна сметана чи майонез. Інші роблять вибір на користь оливкової олії. Продовжувати читання Смачний овочевий салат з сиром Моцарелла і двома заправками

Молода картопля в рукаві, запечена з салом і спеціями

Поява молодого врожаю дарує господиням чудову можливість витрачати мінімум часу на приготування смачних та корисних страв. Одна з моїх улюблених – це запечена молода картопля в рукаві. Запікаю я картопельку зі шматочками сала. Готова страва виходить дуже ароматною та смачною. Продовжувати читання Молода картопля в рукаві, запечена з салом і спеціями

Салат з пекінської капусти з копченою куркою і огірком – салат Свіжість

Майже кожен українець зустрічає Новий рік за принципом – стіл має виглядати по-багатому, щоб на ньому було вдосталь різноманітних салатів, м’ясних та рибних страв. Щоб усе приготувати, господині витрачають багато часу. А де ж взяти стільки часу, щоб встигнути зробити все до півночі?! Тому, для цього свята намагаюсь обирати смачні страви швидкого приготування. Одна з таких – салат Свіжість. Він складається лише з трьох інгредієнтів, але все одно дивує насиченим та, водночас, свіжим смаком. Продовжувати читання Салат з пекінської капусти з копченою куркою і огірком – салат Свіжість

Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Недороге куряче м’ясо завжди мало й має багато шанувальників, тому таким поціновувачам цікаво буде ознайомитися з простим кулінарним рецептом приготування курчати, запеченого цілком у рукаві. Підготовлену тушку завчасно слід натерти ароматними пряними спеціями, що не може не підсилити апетит присутніх за столом.
Продовжувати читання Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок

На мою думку, популярну нині по всьому світу піцу вперше приготував зовсім не шеф-кухар ресторану, а яка-небудь скупа італійська господиня, що звикла нічого не викидати з холодильника і використовувати наявні продукти до останньої крихти.
Продовжувати читання Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок

Запечена картопля і грудинка на кістці в духовці

Пікантна свиняча грудинка на кістці, запечена в не менше пікантному соусі, вийшла ніжною, ароматно і неймовірно м’якою. Запечена разом з нею хрустка картопля, чудово підкреслює ніжність м’яса. Продовжувати читання Запечена картопля і грудинка на кістці в духовці

Яблучний штрудель із бездріжджового тіста – смачний класичний віденський десерт

Яблучний штрудель (англ. Apple strudel) один з класичних десертів, який повинен вміти робити кожен більш-менш досвідчений кулінар. Пропоную вам рецепт чудового віденського десерту (Apfelstrudel), який я відкрила для себе на штрудель-шоу у Відні. Класичний рецепт яблучної випічки достатньо простий, але складності можуть бути на етапі роботи з тістом.  Нам знадобиться прісне, так зване, витяжне тісто філо. Його треба буде зробити дуже тонким, майже прозорим.  Продовжувати читання Яблучний штрудель із бездріжджового тіста – смачний класичний віденський десерт

Салат із молодої капусти і моркви з помідором – простий і дуже смачний

Навесні одним з доступних джерел вітамінів є сезонні овочі. Вже можна купити свіжу хрумку капусту, моркву, та й різноманітної зелені вдосталь. Настає пора овочевих салатів. Пропоную вам один з таких весняних рецептів. Цей смачний овочевий вітамінний салат із молодої капусти і моркви з помідором добре смакує із м’ясними та картопляними стравами.  Продовжувати читання Салат із молодої капусти і моркви з помідором – простий і дуже смачний