Пісний салат з квасолею і овочами без майонезу

У дні посту можна приготувати апетитний і ситний овочевий салат з рослинною олією, смаковий тон якому задає популярний консервований продукт – консервована червона квасоля. Вона чудово поєднується в стравах з різними інгредієнтами. Сьогодні пропоную приготувати смачний пісний салат з квасолею і овочами без майонезу. У нашому кулінарному випадку ми використали для салату білокачанну капусту, свіжу моркву, ріпчасту цибулю та мариновані печериці. Продовжувати читання Пісний салат з квасолею і овочами без майонезу

Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток за цим рецептом – це смачна страва з риби, яка ідеально доповнить святкове застілля, гармонійно впишеться в обіднє меню і просто незамінна при складанні пісного меню. Приємною особливістю є те, що запікається очищене рибне філе, тобто, готова страва буде без кісток. Та й на приготування цієї гарячої рибної закуски знадобиться всього півгодини і мінімум інгредієнтів, а результат здивує вишуканістю смакових відтінків і пряним букетом ароматів.  Продовжувати читання Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Овочевий салат з дайкона – простий і смачний

Для урізноманітнення пісних днів пропонуємо простий рецепт овочевого салату з редьки дайкон. У цій салатній страві зібралися овочеві представники, кожен з яких за своїми смаковими і корисними якостями, безумовно, заслуговує на увагу. Продовжувати читання Овочевий салат з дайкона – простий і смачний

Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом в духовці

Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом неймовірно простий у приготуванні, проте вражає наповал своїм смаком. Чудовим доповненням до цієї страви стане овочевий салат. Продовжувати читання Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом в духовці

Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Історія виникнення рецепту піци Стромболі досить цікава. Вважається, що він був заснований в Сполучених Штатах Америки італійськими мігрантами. Назва страви, ймовірно, походить від італійського острова Стромболі. Проте в США рецепт набув розголосу після виходу в 1950 році на екрани фільму “Стромболі”. Вперше страва була приготована в ресторані в місті Спокан, штат Вашингтон, США. Продовжувати читання Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Смачний овочевий салат з сиром Моцарелла і двома заправками

У моїй родині з’явилися проблеми розбіжності смаків. Одним більше подобається сирна, вершкова заправки, або звичайна сметана чи майонез. Інші роблять вибір на користь оливкової олії. Продовжувати читання Смачний овочевий салат з сиром Моцарелла і двома заправками

Молода картопля в рукаві, запечена з салом і спеціями

Поява молодого врожаю дарує господиням чудову можливість витрачати мінімум часу на приготування смачних та корисних страв. Одна з моїх улюблених – це запечена молода картопля в рукаві. Запікаю я картопельку зі шматочками сала. Готова страва виходить дуже ароматною та смачною. Продовжувати читання Молода картопля в рукаві, запечена з салом і спеціями

Салат з пекінської капусти з копченою куркою і огірком – салат Свіжість

Майже кожен українець зустрічає Новий рік за принципом – стіл має виглядати по-багатому, щоб на ньому було вдосталь різноманітних салатів, м’ясних та рибних страв. Щоб усе приготувати, господині витрачають багато часу. А де ж взяти стільки часу, щоб встигнути зробити все до півночі?! Тому, для цього свята намагаюсь обирати смачні страви швидкого приготування. Одна з таких – салат Свіжість. Він складається лише з трьох інгредієнтів, але все одно дивує насиченим та, водночас, свіжим смаком. Продовжувати читання Салат з пекінської капусти з копченою куркою і огірком – салат Свіжість

Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Недороге куряче м’ясо завжди мало й має багато шанувальників, тому таким поціновувачам цікаво буде ознайомитися з простим кулінарним рецептом приготування курчати, запеченого цілком у рукаві. Підготовлену тушку завчасно слід натерти ароматними пряними спеціями, що не може не підсилити апетит присутніх за столом.
Продовжувати читання Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок

На мою думку, популярну нині по всьому світу піцу вперше приготував зовсім не шеф-кухар ресторану, а яка-небудь скупа італійська господиня, що звикла нічого не викидати з холодильника і використовувати наявні продукти до останньої крихти.
Продовжувати читання Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок