У світі кулінарії існує багато чудових страв, які люблять, практично, усі. Та готують їх господині нечасто, адже багато часу потрібно витратити. Візьмемо голубці. Поки капусту відвариш у окропі, поки розбереш, мало того, що руки ошпарити можна, а ще ж скільки часу, щоб загорнути фарш у листочки. Продовжувати читання Дуже смачні ліниві голубці в мультиварці
Інгредієнт рецептів: Майоран
Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами
Бігос або бігус – дивовижна та стародавня страва польської кухні, яку, я вважаю, потрібно зареєструвати в ЮНЕСКО, як культурний та історичний пам’ятник. Я шуткую, але для того, щоб приготувати традиційну старовинну страву, дійсно потрібно знати історію: на чому, з яких продуктів, коли та у якій послідовності готували в давні часи. Продовжувати читання Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами
Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів
Супи-креми, супи-пюре – це одні з найцікавіших та самобутніх страв вишуканої французької кухні. Але у нас вони найчастіше вживаються у зв’язку з дитячим, дієтичним або лікувальним харчуванням. Та сьогодні ми зламаємо звичні стереотипи, приготуємо овочевий суп-пюре із зелених овочів та назвемо його «Смарагдовий». Продовжувати читання Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів
Шотландський м’ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці
Я обожнюю готувати і завжди шукаю нові цікаві рецепти. Моє нещодавнє відкриття – «Шотландський м’ясний рулет з яйцем під грибним соусом». Не знаю, чи дійсно ця страва має шотландське коріння, проте рецепт мені сподобався. Продовжувати читання Шотландський м’ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці
Фрикадельки в духовці або тефтелі з фаршу без рису запечені у копченій грудинці та соусі з овочів
Бувають моменти, коли хочеться приготувати щось оригінальне або додати до повсякденної страви якусь пікантну «родзинку». На такий випадок пропоную відмінний варіант запеченої у духовці страви – звичайні фрикадельки, огорнуті в запашну копчену грудинку. Продовжувати читання Фрикадельки в духовці або тефтелі з фаршу без рису запечені у копченій грудинці та соусі з овочів
Суп-пюре з квасолі (заправлений)
Густий заправлений суп пюре з квасолі смачний, ситний і корисний. Приготувати його, в принципі, просто, але багато часу займе варіння до готовності самої квасолі. Давайте перейдемо до рецепта.