Біла квасоля, яка консервується в банках для тривалого зберігання у власному соку, часто присутня в якості основного інгредієнта в салатах. Популярність даного інгредієнта в подібних стравах легко пояснити – біла квасоля прекрасно уживається в салатах з більшістю інших складових. Наприклад, в нашому запропонованому сьогодні рецепті, разом з нею використовується ковбаса, курячі яйця, сухарики і зелень. Продовжувати читання Швидкий салат з консервованою квасолею і сухариками
Інгредієнт рецептів: Квасоля консервована
Пісний салат з квасолею і овочами без майонезу
У дні посту можна приготувати апетитний і ситний овочевий салат з рослинною олією, смаковий тон якому задає популярний консервований продукт – консервована червона квасоля. Вона чудово поєднується в стравах з різними інгредієнтами. Сьогодні пропоную приготувати смачний пісний салат з квасолею і овочами без майонезу. У нашому кулінарному випадку ми використали для салату білокачанну капусту, свіжу моркву, ріпчасту цибулю та мариновані печериці. Продовжувати читання Пісний салат з квасолею і овочами без майонезу
Швидкий і дуже смачний салат з консервованою квасолею, сухариками та ковбасою
Сучасний темп життя настільки швидкий, що не встигаєш іноді вирішити важливі справи, що вже казати про нестачу часу на приготування повноцінної вечері. У таких випадках на допомогу приходять рецепти швидких страв. Один з них – корисний та смачний салат з консервованої квасолі, сухариків та ковбаси. Продовжувати читання Швидкий і дуже смачний салат з консервованою квасолею, сухариками та ковбасою
Салат Нісуаз з тунцем, анчоусами і квасолею – смачний рецепт французького салату
Відвідати курортну перлину південної Франції – місто Ніцца – варто не лише задля відпочинку на Лазурному березі Середземномор’я, а ще й для того, щоб скуштувати справжній, знаменитий на весь світ, класичний салат Нісуаз. Ця легка овочева закуска з тунцем та квасолею вперше з’явилася в сезонному меню місцевих кафе та ресторанів. Продовжувати читання Салат Нісуаз з тунцем, анчоусами і квасолею – смачний рецепт французького салату