Кускус чи то кус-кус – це корисна крупа, з якої готується безліч традиційних східних страв, починаючи від звичайної каші для гарніру і закінчуючи різноманітними салатами на його основі. Зазначу, що будь яка страва вийде смачною, якщо правильно відварити крупу, щоб вона залишилася розсипчастою. Продовжувати читання Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус
Інгредієнт рецептів: Кускус
Соковита тушкована баранина і кус-кус в мультиварці
Моя родина просто обожнює страви з баранини. Я ж радо її готую. І сьогодні я із задоволенням поділюся своїм покроковим рецептом з фото. Баранина виходить соковита і запашна. Продовжувати читання Соковита тушкована баранина і кус-кус в мультиварці
Каша кускус з грибами – пісний гарнір та смачна друга страва
Сьогоднішній пісний, але ситний і корисний гарнір з кускусу (або кус-кусу) стане хорошим доповненням для будь-якого меню. Каша кускус з грибами – страва дуже проста на перший погляд. Але вона здивує вас шикарною палітрою смаків – ароматом грибів, солодкістю і кислинкою соєвого соусу, ароматом трав і пряним присмаком спецій. Продовжувати читання Каша кускус з грибами – пісний гарнір та смачна друга страва