Домашній сальтисон з курки в мультиварці в прес формі для шинки

Сальтисон – це гостра та пряна італійська варена ковбаса зі шматочків м’яса і додаванням фаршу. І зараз ми розкажемо, як цю страву можна приготувати за допомогою мультиварки та спеціального приладдя, в якому робиться шинка.
Продовжувати читання Домашній сальтисон з курки в мультиварці в прес формі для шинки

Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином

Тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином  – це рецепт в «кавказькому стилі», який сподобається любителям Східної кухні. До речі, часто люди ставляться до айви насторожено, адже вона терпка. Але цей плід відкриває дуже цікаві смакові якості після термічної обробки.  Продовжувати читання Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином