Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Домашній печінковий паштет з курячої грудки та печінки

Існують страви, які можна назвати універсальними. Адже, вживати їх можна і дорослим, і дітям, готуються вони напрочуд легко, із доступних та розповсюджених скрізь продуктів. До такої категорії можна віднести улюблену страву багатьох поколінь – домашній смачний та поживний печінковий паштет з курячої грудки та печінки. Продовжувати читання Домашній печінковий паштет з курячої грудки та печінки

Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою

Сьогодні пропоную вашій увазі дуже простий спосіб приготування печінкового паштету з додаванням яєць та зелені. Цей смачний та бюджетний паштет з курячої печінки можна приготувати до святкового застілля або ж просто, щоб поласувати на сніданок чи під час швидкого перекусу. Продовжувати читання Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою

Пряна куряча печінка в сметані на сковороді

З печінки, навіть, замороженої (вона швидко розморожується в холодній воді) можна приготувати смачну й корисну страву. Тому слід взяти на замітку один з рецептів, який заслуговує на увагу господинь. Продовжувати читання Пряна куряча печінка в сметані на сковороді

Курка фарширована млинцями з м’ясом (без кісток)

Фарширована курка з млинцями і м’ясом – це цікава холодна закуска, з якої попередньо видаляються всі кістки.  Продовжувати читання Курка фарширована млинцями з м’ясом (без кісток)

Смачні печінкові котлети з рисом і крохмалем

Всі господині знають, що печінка дуже корисна для здоров’я, тому що вона є скарбницею вітамінів, білка та амінокислот, які необхідні людському організмові. Ніжну курячу печінку лікарі радять їсти навіть немовлятам. Продовжувати читання Смачні печінкові котлети з рисом і крохмалем

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою – це чудова і проста закуска, яка буде доречною як для святкового, так і для повсякденного столу. Продовжувати читання Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Куряча печінка тушкована з овочами на сковороді

Такий корисний і доступний для всіх курячий субпродукт як печінка має прекрасні гастрономічні якості та гармонійно поєднується в стравах з різноманітними інгредієнтами. Продовжувати читання Куряча печінка тушкована з овочами на сковороді

Куряча печінка по-царськи – запечена в духовці зі сметаною, цибулею і морквою

Запечена в духовці куряча печінка по-царськи – це смачна і проста в приготуванні страва з цікавим вершковим післясмаком. Під час приготування печінка набуває ніжний смак, вбирає аромати овочів і створює ідеальний тандем з підсмаженою морквою і цибулею. Продовжувати читання Куряча печінка по-царськи – запечена в духовці зі сметаною, цибулею і морквою