Смачну солодку випічку можна робити з готового листового тіста. Якщо ви придбаєте таку основу, процес приготування смаколиків значно прискориться, а смак – не зіпсується. Пропонуємо вам рецепт слойок з курагою з листового тіста. Продовжувати читання Смачні слойки з курагою з готового листкового тіста
Інгредієнт рецептів: Курага
Оригінальна паска-краффін з курагою – слоєна паска на апельсиновому соку
Кожній господині хочеться, щоб великодня випічка була не тільки здобною, повітряною і смачною, але і красивою. Продовжувати читання Оригінальна паска-краффін з курагою – слоєна паска на апельсиновому соку
Солодкий млинцевий пиріг під збитими білками з курагою та варенням
Сьогодні я пропоную вам неймовірно простий в приготуванні рецепт дуже смачного та ніжного солодкого десерту – це не звичайний, цікавий та смачний солодкий млинцевий пиріг під збитими білками з курагою та варенням. Мабуть ви вже здогадались, що на завершальному етапі приготування страва запікається в духовці під шаром збитих у стійку піну яєчних білків. А отже, цей домашній пиріг з млинців можна також назвати і млинцевою запіканкою. Продовжувати читання Солодкий млинцевий пиріг під збитими білками з курагою та варенням
Солодкий млинцевий пиріг з сирною начинкою і збитими білками з тонких млинців
Солодкий млинцевий пиріг з ніжною начинкою з сиру приготовлений за цим рецептом виходить не тільки приголомшливо смачний, але і дуже красивий. Пишна білкова шапка, якою він покритий, при запіканні в духовці набуває апетитного, приємного бежевого кольору. Продовжувати читання Солодкий млинцевий пиріг з сирною начинкою і збитими білками з тонких млинців
Яблучний штрудель із бездріжджового тіста – смачний класичний віденський десерт
Яблучний штрудель (англ. Apple strudel) один з класичних десертів, який повинен вміти робити кожен більш-менш досвідчений кулінар. Пропоную вам рецепт чудового віденського десерту (Apfelstrudel), який я відкрила для себе на штрудель-шоу у Відні. Класичний рецепт яблучної випічки достатньо простий, але складності можуть бути на етапі роботи з тістом. Нам знадобиться прісне, так зване, витяжне тісто філо. Його треба буде зробити дуже тонким, майже прозорим. Продовжувати читання Яблучний штрудель із бездріжджового тіста – смачний класичний віденський десерт
Торт Мурашник з печива і згущонки – швидкий торт без випічки
Я люблю швидкі рецепти для “ледачих” господинь, адже, при мінімальній кількості витрат часу і сил, можна зробити справжній кулінарний шедевр. Даний швидкий торт без випічки з цієї категорії. Готувати торт Мурашник з печива і згущонки справжнє задоволення – швидко, легко і просто. Продовжувати читання Торт Мурашник з печива і згущонки – швидкий торт без випічки
Оладки на кефірі з курагою – пишні та смачні
Коли звичайні оладки вже приїлись і домочадців ними вже не здивувати, на виручку приходить фантазія. Є чимало інгредієнтів, якими можна урізноманітнити традиційний рецепт цієї страви. Продовжувати читання Оладки на кефірі з курагою – пишні та смачні
Великодня паска-вінок – плетена італійська паска з начинками
Шукаючи простий та оригінальний рецепт паски я зупинила свій вибір на цьому італійському рецепті. Мене зацікавив дуже легкий рецепт тіста в поєднанні з різноманітністю начинок і незвичайною формою. Ну просто шикарна великодня паска-вінок. Продовжувати читання Великодня паска-вінок – плетена італійська паска з начинками
Смачна макова начинка для рулету, булочок, пирогів, пиріжків або торта
Серед моїх знайомих немає таких, хто б не любив випічку з маковою начинкою. Готується така смачна начинка з маку харчового досить просто, тому я часто користуюсь цим рецептом. Продовжувати читання Смачна макова начинка для рулету, булочок, пирогів, пиріжків або торта
Сира сирна паска без яєць – зі згущеним молоком і вершками
З давніх-давен сирна паска вважається однією з головних великодніх страв та символізує достаток і добробут. Найчастише її готують без будь-якої термообробки. У більшій частині рецептів для приготування такої сирої сирної паски використовують сирі яйця, а я намагаюся уникати таких рецептів. Продовжувати читання Сира сирна паска без яєць – зі згущеним молоком і вершками