Узбецькі коржики в духовці або патир узбецький із кунжутом

Смачні коржі є улюбленою випічкою багатьох господинь в усіх країнах світу. В італійців такий домашній хліб із начинкою заведено називати фокаччею або піцою. На Близькому Сході й Кавказі печуть лаваші, індійська кухня пропонує свій варіант коржів, що називаються чапаті. Продовжувати читання Узбецькі коржики в духовці або патир узбецький із кунжутом

Гарячі бутерброди з сиром із узбецького коржа

Кожній господині варто взяти на замітку рецепт чудової гарячої закуски, що готується всього за 10 хвилин. Такий оригінальний гарячий бутерброд із сиром з узбецького коржа виходить дуже смачним і ситним. Продовжувати читання Гарячі бутерброди з сиром із узбецького коржа

Кунжутна паста тахіні

Тахіні (тахина, сезамова паста) – це паста, яка виготовляється на основі кунжутного насіння. Її батьківщина – Близький Схід. Вона використовується для приготування багатьох страв, тому вам варто знати, як самостійно зробити таку пасту. Продовжувати читання Кунжутна паста тахіні