В класичному варіанті плов готується з додаванням яловичини, баранини чи свинини, при чому, традиційно для його приготування використовують чавунний казан. Я ж сьогодні пропоную зробити незвичний за складом швидкий плов з кролика, при чому, з використанням мультиварки. Готовий плов виходить дуже розсипчастий та ситний, при цьому, більш легким та дієтичним ніж класичний. Продовжувати читання Швидкий плов з кролика в мультиварці
Інгредієнт рецептів: Кролик
Кролик тушкований в сметані з цибулею на сковороді
М’ясо кролика – ніжне, біле, дуже смачне і дієтичне. Тому страви з нього виходять просто шикарні. Продовжувати читання Кролик тушкований в сметані з цибулею на сковороді
Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці
М’ясо кролика трохи сухувате, тому щоб воно вийшло смачним, необхідно його правильно готувати. Один з найпростіших способів приготування – тушкування кролика в пиві, в каструлі з товстими стінами та дном. Найчастіше, саме такою є каструлька для приготування качки. Продовжувати читання Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці
Смачний суп з кролика з картоплею, вермішеллю і зеленим горошком
Дієтичний суп з кролика з картоплею, вермішеллю і зеленим горошком – це страва, яку можна вживати тим, хто рахує калорії, слідкує за фігурою та завжди дбає про те, щоб в організм потрапляли вітаміни. Продовжувати читання Смачний суп з кролика з картоплею, вермішеллю і зеленим горошком