Щоб зробити смачні пряникові будиночки на Різдво чи Новий рік або просто побалувати рідних імбирними пряниками, необхідно правильно зробити заварне тісто на меду. Правильне медове заварне тісто для імбирних пряників – саме тонкощам та кулінарним секретам його приготування я сьогодні і присвячую цей рецепт.
Продовжувати читання Медове заварне тісто для імбирних пряників і пряникових будиночок – секрети приготування
Інгредієнт рецептів: Кориця (мелена)
Компот з яблук, рецепт підійде для дітей і дорослих
Відповідь на питання як варити смачний літній компот з яблук, який підійде і для дітей, і для дорослих – напевно, знає кожна господиня. Проте приготування компоту, як і будь-якого іншого напою має свої особливості та нюанси. Тому про те, як зварити компот з яблук, цей освіжаючий літній напій ми, все ж, вирішили поговорити.
Продовжувати читання Компот з яблук, рецепт підійде для дітей і дорослих
Горіхове праліне для кремів, начинок та для прикраси тортів і десертів
Горіхове праліне, зроблене у домашніх умовах, дає можливість не тільки прикрасити ваш свій домашній торт, морозиво чи фруктовий салат, але і надасть вашим десертам особливий та ніжний горіхово-карамельний присмак. Продовжувати читання Горіхове праліне для кремів, начинок та для прикраси тортів і десертів