Харчування в студентській їдальні сформувало у мене сталу думку, що грузинський суп харчо – це гострий червоний суп з баранини з додаванням рису, томатів та часнику. Лише за кілька десятків років я випадково натрапила на справжній класичний рецепт. І виявилося, що із зазначених епітетів до супу харчо підходить лише гострий, а із компонентів страви дійсно використовуються лише рис та часник. Продовжувати читання Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп
Інгредієнт рецептів: Коріння
Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці
Східна кухня відрізняється особливим смаком та гармонійним поєднанням компонентів страв. Традиційно, м’ясні страви готуються з жирних сортів м’яса, однак, його жирність сповна компенсується великою кількістю овочів. До того ж, у східних кухнях для приготування використовуються особливі технології, такі як тривале тушкування або томління в казані, що максимально зберігає всю вітамінно-мінеральну користь продуктів. Продовжувати читання Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці
Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками
Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками
Домашня куряча шинка в мультиварці
Домашня шинка – це не тільки смачно, а ще і стовідсотково безпечно. Тому, якщо ви любите цю закуску – пропонуємо рецепт в мультиварці. Продовжувати читання Домашня куряча шинка в мультиварці
Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу
Борщ – це одна з найбільш корисних та низькокалорійних страв, сповнених вітамінами. Але не всі люблять традиційний борщ. Тому пропонуємо вам більш цікавий варіант – рубіновий суп-пюре. Продовжувати читання Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу
Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці
Суп з сочевиці з гарбузом – це страва французької кухні. Він дуже корисний та смачний. І зараз ми розкажемо, як приготувати такий чудовий суп-пюре. Продовжувати читання Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці
Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром
Індичка з грибами у вершковому соусі – це неймовірно смачна страва, яка буде смакувати всім любителям ніжного пташиного м’яса. Продовжувати читання Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром
Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель
Сьогодні в нашому меню смачна та проста страва — тефтелі з рубленого м’яса та картоплі. Родзинка страви — знаменитий білий соус бешамель. Свій простий рецепт я доповнюю покроково відзнятими фото та докладно розповідаю усі тонкощі приготування в духовці тефтелів з картоплею під соусом бешамель. Продовжувати читання Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель
Дуже смачні ліниві голубці в мультиварці
У світі кулінарії існує багато чудових страв, які люблять, практично, усі. Та готують їх господині нечасто, адже багато часу потрібно витратити. Візьмемо голубці. Поки капусту відвариш у окропі, поки розбереш, мало того, що руки ошпарити можна, а ще ж скільки часу, щоб загорнути фарш у листочки. Продовжувати читання Дуже смачні ліниві голубці в мультиварці
Тушкована курка з грибами в сметанному соусі
Якщо домашні захотіли чогось смачного та оригінального, до того ж щоб це було швидко, не поспішайте витрачати гроші, щоб купити якусь страву в суші-барі, піцерії чи у популярному Макдональдсі. Загляньте краще до холодильника: з найпростіших продуктів за півгодини можна приготувати надзвичайно смачну та поживну страву за класичним рецептом російської кухні. Продовжувати читання Тушкована курка з грибами в сметанному соусі