Якщо відстежити відмінності між національними кухнями, то можна побачити одну з закономірностей: вони різняться між собою не продуктами, а прянощами, які додаються до тієї чи іншої страви. Ця стаття розкриє секрети приготування крил індички так, як заведено робити в Південно-Східній Азії. Продовжувати читання Запечені крила індички в імбирно-медовому маринаді
Інгредієнт рецептів: Корінь імбиру
Заливний пиріг на кефірі з м’ясом і овочами
Пропоную вашій увазі рецепт заливного пирога з м’ясом. Має він таку назву через те, що під час приготування використовується рідке тісто на кефірі. За консистенцією як на оладки. Для начинки візьмемо м’ясо курки з пасерованими морквою, цибулею та імбиром. Завдяки імбиру, пиріг має досить приємним післясмак. Продовжувати читання Заливний пиріг на кефірі з м’ясом і овочами
Зелений чай з імбиром, лимоном, медом і спеціями – смачний імбирний чай для схуднення і здоров’я
Смачні та корисні чаї готуються не лише у кафе та ресторанах. Без особливих зусиль ви зможете приготувати неймовірно запашний чай у домашніх умовах. Це імбирний чай із додаванням кориці, бодяну, меду та лимону. Продовжувати читання Зелений чай з імбиром, лимоном, медом і спеціями – смачний імбирний чай для схуднення і здоров’я
Смачний імбирний напій для схуднення та від застуди
Підбадьорливий імбирний напій з додаванням смородини та цедри апельсина й лимона освіжить в літню спеку та зігріє в зимову стужу, не кажучи вже про його корисні для здоров’я властивості. Як відомо, імбир не тільки укріплює імунітет, а ще й допомагає в боротьбі з зайвою вагою. Продовжувати читання Смачний імбирний напій для схуднення та від застуди
Буряковий салат з квашеної капусти з імбиром та моченими яблуками
В осінньо-зимовий період я намагаюся якомога частіше доповнювати повсякденне меню моєї родини різноманітними вітамінними салатами з доступних овочів. Сьогодні пропоную рецепт пікантного та апетитного салату, до складу якого входять найбільш корисні овочі та фрукти – квашена капуста, буряк, мочені яблука та імбир.
Продовжувати читання Буряковий салат з квашеної капусти з імбиром та моченими яблуками
Нирки свинячі тушковані в пряному східному соусі
Нирки свинячі – це не найпопулярніший субпродукт. Тому що, їх потрібно довго готувати, враховуючи всі моменти оброблювання: вимочування, промивання та багаторазове варіння. Продовжувати читання Нирки свинячі тушковані в пряному східному соусі
Смачна скумбрія смажена в соусі теріякі
Скумбрія – риба унікальна: доступна, ніжна, багата легко засвоюваним білком і ненасиченими жирними кислотами. Продовжувати читання Смачна скумбрія смажена в соусі теріякі
Медова курка запечена в рукаві – половина тушки в медово-імбирному маринаді
Запечена в духовці курка не завжди виходить вдалою, такою, щоб і м’ясо було ніжним, і сама птиця апетитною та ароматною. Пропоную перевірений рецепт запікання курки з використанням маринаду з меду, лимону та свіжого імбиру. Цитрус допоможе м’ясу залишитися соковитим та ніжним, корінь імбиру додасть пікантності смаку, а мед при запіканні утворить апетитну рум’яну скоринку. Продовжувати читання Медова курка запечена в рукаві – половина тушки в медово-імбирному маринаді
Буряк по-корейськи в домашніх умовах – простий і смачний салат з буряком
Варіантів приготування різних закусок зі свіжих овочів по-корейськи безліч. У своєму рецепті, буряк по-корейськи я роблю з солодких вінегретних сортів буряка. Разом з традиційними спеціями в салат додаю Продовжувати читання Буряк по-корейськи в домашніх умовах – простий і смачний салат з буряком
Яблучна пишна шарлотка в мультиварці з корицею і імбиром
Нещодавно я готувала шарлотку в мультиварці і вирішила трохи змінити традиційний рецепт цього десерту. У свій варіант приготування яблучного пирога я додала свіжий корінь імбиру і трохи кориці. Продовжувати читання Яблучна пишна шарлотка в мультиварці з корицею і імбиром