Смачний печінковий торт з грибами та морквою

Яскравою прикрасою будь-якого святкового столу по праву можна вважати торт. До речі, це може бути не лише солодка випічка. Не менш привабливо виглядають на столі закусочні овочеві, м’ясні або печінкові торти. Тож, сьогодні пропоную приготувати саме таку холодну закуску – яскравий та смачний, корисний та простий в приготуванні печінковий торт з грибами та морквою. Продовжувати читання Смачний печінковий торт з грибами та морквою

Смачні смажені гливи з цибулею і спеціями

Для того щоб насолодитися приємним смаком грибів можна використати два способи: купити їх у магазині або зібрати в лісі власноруч. Другий спосіб, звичайно ж, романтичніший. Навіть з малої кількості глив (або інших грибів), можна приготувати неймовірно смачну страву. Продовжувати читання Смачні смажені гливи з цибулею і спеціями

Смачні курячі грудинки, запечені в духовці, в соусі з хурми

Існує безліч способів смачного запікання курки. Запропонований рецепт теж вартий на увагу кожної з читачок. Смачна куряча грудинка, запечена в духовці, в соусі з хурми неодмінно викличе масу задоволення. Продовжувати читання Смачні курячі грудинки, запечені в духовці, в соусі з хурми

Домашні ковбаски-купати в кишці на м’ясорубці

Домашні грузинські ковбаски купати – це дуже смачно. До того ж, ви завжди знаєте, що точно не поклали в них нічого шкідливого, як це могли зробити на виробництві. Продовжувати читання Домашні ковбаски-купати в кишці на м’ясорубці

Дуже смачні вареники з грибами

Відомо, що осінь — це пора грибів, тому господині в цей час готують страви з додаванням грибів. Багато хто любить не тільки їсти гриби, але й відчуває справжню насолоду від їх збору. Якась годинка в лісі — і вже повний кошик грибів. Зрозуміло, що за один раз їх неможливо з’їсти. Продовжувати читання Дуже смачні вареники з грибами

М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Всі звикли, що ватрушки повинні бути солодкими та з дріжджового тіста. Та я пропоную новий варіант ватрушок, не з тіста. Спробуйте приготувати за моїм рецептом незвичайні м’ясні ватрушки з грибами та сиром, запечені в духовці. Вони виходять надзвичайно смачними та соковитими. Гриби підійдуть будь-які, що Вам до вподоби. Продовжувати читання М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Смачна і м’яка свиняча печінка, тушкована в медовому соусі з вишнею і спеціями

Страви зі свинячої печінки ситні та корисні. І хоча вона має своєрідний запах та не така м’яка, як теляча або куряча, та в умілих господинь вона виходить соковитою та нежорсткою. Продовжувати читання Смачна і м’яка свиняча печінка, тушкована в медовому соусі з вишнею і спеціями

Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка

Сьогодні я поділюся з вами рецептом вареного сала в цибулинні.  Маринується воно з червоним перцем та часником.  Результат – дивовижний!  Сало виходить надзвичайно ніжним.  А якщо ви візьмете сало з прошарком м’яса, то воно й охолонути не встигне!  Тож беріть великий шматок і смакуйте із задоволенням.

Продовжувати читання Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка

Чахохбілі з курки – пряне і смачне грузинське блюдо

Грузинське чахохбілі з курки – це густа та навариста юшка або рагу з курятини, за смаком нагадує угорський гуляш. Страва надзвичайно смачна, духмяна та універсальна, її можна сміливо поєднувати з будь-яким гарніром. Продовжувати читання Чахохбілі з курки – пряне і смачне грузинське блюдо

Яйця пашот на гарнірі з картоплі і тушкованої баранини

А ви знали, що яйце пашот з вдало підібраним гарніром може перетворитися на справжній кулінарний шедевр? Продовжувати читання Яйця пашот на гарнірі з картоплі і тушкованої баранини