Смачні ванільні кекси з кремом зверху – це для багатьох улюблений з дитинства смак. Пишні і повітряні кекси (капкейки, мафіни) дуже прості у своєму виконанні, а ванільний аромат не залишить нікого байдужим. Для зручності використовуйте для випічки вже готові формочки. Це допоможе вам в роботі, а ще, дуже зручно тримати готові кекси з масляним кремом зверху в руках в момент дегустації. Продовжувати читання Ванільні кекси з масляним кремом зверху – смачно, оригінально, красиво
Інгредієнт рецептів: Кондитерський бісер
Новорічне тістечко Ялинка з кремом
Новорічне тістечко Ялинка стане прикрасою святкового столу на Новий Рік. Ще б пак! Адже воно у формі ялинки! Продовжувати читання Новорічне тістечко Ялинка з кремом
Домашній бісквітний торт с трояндами з крему на день народження
Цей смачний, ніжний та дивовижно красивий двоярусний бісквітний торт с трояндами з крему можна готувати не тільки на день народження, але і з нагоди будь-якого іншого свята. Представлений сьогодні домашній торт готується з персиковим кулі, яке знаходиться в центрі під шаром м’якого ганаша. При оформленні десерту використано зроблений в домашніх умовах оригінальний ажурний шоколадний декор та різнокольорові ніжні трояндами з крему. Продовжувати читання Домашній бісквітний торт с трояндами з крему на день народження
Яблучний торт з мусовим кремом та мигдальним бісквітом під дзеркальною глазур’ю
Сьогодні викладаю не самий швидкий та простий у виконанні, але дуже смачний англійський рецепт мусового торта із дзеркальною глазур’ю і яблучним компоте (Mousse Caramel Apple Cake). Він реально вимагає кілька днів для його втілення. Але ви будете задоволені своїм творінням. Ніжний і повітряний вершково-карамельний мус відмінно поєднується зі смаком яблучного желейного прошарку. Продовжувати читання Яблучний торт з мусовим кремом та мигдальним бісквітом під дзеркальною глазур’ю
Торт-диплом – бісквітно-мусовий торт на отримання диплому
Така подія як захист, вручення або обмиття диплому – це прекрасний привід, щоб спекти смачний бісквітний торт-диплом. Так як мій винуватець торжества великий поціновувач кави, то народилась ідея створення торта з мигдально-шоколадного бісквіту з кавовим і ванільним мусом під велюровим покриттям. Аромат кави, просто, ідеально поєднується з ванільним ароматом і виходить гармонійний перехід від одного смаку до іншого. Продовжувати читання Торт-диплом – бісквітно-мусовий торт на отримання диплому