Смачні вафельні трубочки зі згущеним молоком і горіхами за 10 хвилин

Вафельні трубочки – це дуже смачно та ситно. Пропонуємо вам елементарний рецепт, завдяки якому ви зможете приготувати десерт за 10 хвилин. Продовжувати читання Смачні вафельні трубочки зі згущеним молоком і горіхами за 10 хвилин

Сирники з кокосовою стружкою і манкою, без борошна

Страви з кисломолочного сиру дуже популярні, як серед дорослих, так і дітей. Їх можна подавати на сніданок або в полудень. Сир корисний, має багато кальцію у своєму складі і потрібен для росту дитячого організму. Є люди, які не полюбляють страви з сиром, але від сирників з кокосовою стружкою мало хто відмовиться.
Продовжувати читання Сирники з кокосовою стружкою і манкою, без борошна

Незвичайні сирники в вафельних коржах смажені в кокосовому клярі

Сирники в вафельних коржах смажені в кокосовому клярі – це оригінальний десерт, який сподобається тим, хто любить сирники, але їм вже трохи набридло їсти однакові страви. Продовжувати читання Незвичайні сирники в вафельних коржах смажені в кокосовому клярі

Домашнє кольорове печиво макарунс з кокосовою начинкою

Макарунс – смачні французькі тістечка, які можна готувати навіть без мигдалевого борошна. Зараз ми розкажемо, як правильно це зробити.
Продовжувати читання Домашнє кольорове печиво макарунс з кокосовою начинкою

Ніжні слойки з готового листкового тіста з медом і кокосовою стружкою

Ніжний, повітряний смак і неперевершений аромат слойок, що мають східний відгомін – це ідеальні ласощі для всіх членів сім’ї. Дріжджове листкове тісто, мед і кокосова стружка – дуже вдале та гармонійне поєднання. Продовжувати читання Ніжні слойки з готового листкового тіста з медом і кокосовою стружкою

Кокосові домашні макаронс на французькій мерензі з білим шоколадом

Це рецепт смачних домашніх французьких тістечок макаронс з білим шоколадом. Такі солодощі точно сподобається всім, хто любить дуже вишукані і неймовірно смачні десерти. Продовжувати читання Кокосові домашні макаронс на французькій мерензі з білим шоколадом

Червоний морський окунь смажений на сковороді

Смажений окунь – гаряча закуска, яка “виручить” в будь-який момент: чи це святкова вечеря, чи в домі просто є поціновувач риби, який від такої смакоти ніколи не відмовиться. Продовжувати читання Червоний морський окунь смажений на сковороді

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і збитими вершками

Торт з сиром Рікотта і збитими вершками – це цікава та вишукана альтернатива звичайним млинцям.  Продовжувати читання Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і збитими вершками

Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Багатьом до вподоби смак кокосу, тому кокосову начинку можна вважати вершиною кулінарної насолоди. До того ж, її склад і рецепт приготування зовсім не складні. Така начинка може сміливо претендувати на першість серед начинок для різної випічки. Продовжувати читання Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Шоколадний торт Пташине молоко з желатином – дуже смачний та простий

Мій сьогоднішній рецепт точно припаде до смаку любителям шоколадної випічки. Тож зустрічайте – смачний шоколадний торт Пташине молоко готується на основі шоколадного бісквіту з ніжним прошарком крему та шоколадною глазур’ю. Цей кулінарний шедевр стане прикрасою святкового столу та справжньою насолодою для ласунів. Продовжувати читання Шоколадний торт Пташине молоко з желатином – дуже смачний та простий