Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Домашні ковбаски-купати в кишці на м’ясорубці

Домашні грузинські ковбаски купати – це дуже смачно. До того ж, ви завжди знаєте, що точно не поклали в них нічого шкідливого, як це могли зробити на виробництві. Продовжувати читання Домашні ковбаски-купати в кишці на м’ясорубці

Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Всі звикли, що ватрушки повинні бути солодкими та з дріжджового тіста. Та я пропоную новий варіант ватрушок, не з тіста. Спробуйте приготувати за моїм рецептом незвичайні м’ясні ватрушки з грибами та сиром, запечені в духовці. Вони виходять надзвичайно смачними та соковитими. Гриби підійдуть будь-які, що Вам до вподоби. Продовжувати читання М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою

Сьогодні пропоную вашій увазі дуже простий спосіб приготування печінкового паштету з додаванням яєць та зелені. Цей смачний та бюджетний паштет з курячої печінки можна приготувати до святкового застілля або ж просто, щоб поласувати на сніданок чи під час швидкого перекусу. Продовжувати читання Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою

Узбецькі коржики в духовці або патир узбецький із кунжутом

Смачні коржі є улюбленою випічкою багатьох господинь в усіх країнах світу. В італійців такий домашній хліб із начинкою заведено називати фокаччею або піцою. На Близькому Сході й Кавказі печуть лаваші, індійська кухня пропонує свій варіант коржів, що називаються чапаті. Продовжувати читання Узбецькі коржики в духовці або патир узбецький із кунжутом

Імеретинське хачапурі з сиром – коржі на кефірі з сирною начинкою

Хачапурі – це грузинська страва, яка може бути як м’ясною, так і вегетаріанською. Але найбільш смачне, популярне та традиційне хачапурі – імеретинське з сиром. Продовжувати читання Імеретинське хачапурі з сиром – коржі на кефірі з сирною начинкою

Соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі

Сьогоднішня наша страва – смачна та соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі. Для того, щоб смачно запекти свиняче м’ясо в духовці за цим рецептом потрібно зовсім небагато: обрати гарний шмат свинячого ошийку, підібрати букет ароматних спецій та запастися гранатовим соусом наршараб. Продовжувати читання Соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі

Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів

Любителям смачненько поїсти угорська кухня пропонує оригінальну страву, що поєднує одразу і перше, і друге. Густий овочевий суп-гуляш з яловичини виходить настільки ситним, що ви надовго позбудетеся почуття голоду.

Продовжувати читання Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів

Суп з цибулі-порею з картоплею

Цибуля-порей особлива цибуля. Дуже широко вона використовується для приготування супів і соусів у французькій кухні. Вона на багато ніжніша від звичайної ріпчастої цибулі і надає страві, в приготуванні якої використовується, особливий, ніжний смак. Цибулевий суп по цьому рецепту приготувати зовсім просто.

Продовжувати читання Суп з цибулі-порею з картоплею