Кожна з читачок, котра хоче порадувати своїх близьких смачним незвичним десертом, мусить переглянути цю статтю. Гарбузова шарлотка з яблуками, про яку йтиметься далі, має ніжне бісквітне тісто, що не може не сподобатися ласунам. Продовжувати читання Гарбузова шарлотка з консервованими яблуками
Інгредієнт рецептів: Кава
Тришарова домашня панакота з агар-агаром
Тришарова панакота з агар-агаром, приготовлена вдома — дуже ароматний та гарний у подачі дієтичний смаколик. При приготуванні цього італійського десерту не використовуються желатин та жирні вершки, а ще більш дієтичною її допоможе зробити будь-який цукрозамінник. Продовжувати читання Тришарова домашня панакота з агар-агаром
Шоколадний торт – простий і смачний, покроковий фоторецепт.
Хочете простий і смачний шоколадний торт? Знайти такий домашній рецепт – мрія кожної господині. Адже хто з нас не любить шоколад? Хіба що ті, у кого на нього алергія … Але не будемо про сумне. Уявіть собі шоколадну плитку. Подобається? Хочеться? А якщо дуже шоколадний торт? Самий шоколадний торт у світі! Шоколадніше нікуди! Пропонуємо спробувати наш покроковий фоторецепт шоколадного торта «Шоколадка».
Продовжувати читання Шоколадний торт – простий і смачний, покроковий фоторецепт.
Двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю, шоколадним і фіалковим мусом і кавовим кремом з маскарпоне
Сьогодні буду робити смачний кавовий торт з яблучним бісквітом, шоколадним та фіалковим мусом і гляссажем. Відразу скажу, що запропонований цього разу двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю не найпростіший для виготовлення, але заради смачного та ефектного кінцевого результату варто прикладати зусилля. Продовжувати читання Двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю, шоколадним і фіалковим мусом і кавовим кремом з маскарпоне
Новорічний мусовий торт з ялинками – мокрий бісквіт з шоколадно-вафельними кульками в мусовому кремі
Легкий та смачний мусовий торт в поєднанні з хрусткими вафлями в шоколаді і меленими горіхами стане прекрасним завершенням новорічного застілля. Продовжувати читання Новорічний мусовий торт з ялинками – мокрий бісквіт з шоколадно-вафельними кульками в мусовому кремі
Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом
Сьогодні розкажу про найсмачніший домашній торт Тірамісу з маскарпоне. Особливість саме цього десерту в тому, що ніжний вершковий крем зроблено не просто з цукром, а з використанням італійської меренги. Цей рецепт я запозичила у П’єра Ерме. Якщо дотримуватися його рекомендацій, то торт Тірамісу з желатином і в домашніх умовах виходить такий саме смачний, як і у цього відомого кулінара. Продовжувати читання Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом
Кавове Тірамісу – домашній торт без сирих яєць з маскарпоне і савоярді
Прекрасний італійський десерт, який я готую з яйцями, маскарпоне, вершками та з печивом Савоярді, дозволяє насолодитися чудовим смаком кавового тірамісу навіть тим, хто боїться вживати страви з використанням сирих яєць. Продовжувати читання Кавове Тірамісу – домашній торт без сирих яєць з маскарпоне і савоярді
Бісквітний рулет Червоний оксамит – з кремом маскарпоне і ягідно-фруктовим просоченням
Сьогодні вирішила спекти дуже смачний та вишуканий бісквітний рулет Червоний оксамит. Начинка – карамельний вершковий кремом з маскарпоне з тонким відтінком кави. Крім того, бісквітний корж має кисленьке фруктово-ягідне просочення, зроблене з яблук і журавлини. Таке просочення для бісквітів прекрасно гармонує з усіма складовими десерту і тонко підкреслює його смакові якості. Продовжувати читання Бісквітний рулет Червоний оксамит – з кремом маскарпоне і ягідно-фруктовим просоченням
Мусово-бісквітний торт з фруктами і велюровим покриттям
Сьогодні в покроково оформленому рецепті з фото розповім як готувати дуже смачний, але не простий у приготуванні та дорогий на вигляд та за вартістю складових – велюровий торт з трьома різними мусовимі шарами: желейно-фруктовими компоте і кавово-шоколадним бісквітом. Продовжувати читання Мусово-бісквітний торт з фруктами і велюровим покриттям
Кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків – вершковий крем для Тірамісу без яєць
Запропонований сьогодні кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків готується без яєць. Він відмінно підходить для наповнення не тільки торта Тірамісу, але і для будь-якого бісквітного торта та десертів. Зауважу, що його приготуванням потребує вашої уваги. Якщо шоколад і каву недостатньо охолодити, то крем попливе, вийде рідким і відновити його вже не буде можливості. Щоб вершково-шоколадний крем для Тірамісу з маскарпоне та кави вийшов достатньо густим, потрібно точно слідувати покроково викладеним в фото-рецепті рекомендаціям. Творіть не поспішаючи і насолоджуйтеся як процесом, так і результатом. Продовжувати читання Кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків – вершковий крем для Тірамісу без яєць