Бефстроганов із яловичини з підливою з червоного вина та овочів

Уміти правильно й смачно готувати ароматну гарячу м’ясну страву, таку як бефстроганов з яловичини з підливою, варто кожній кулінарці.

Продовжувати читання Бефстроганов із яловичини з підливою з червоного вина та овочів

Баранячі реберця в духовці з картоплею та цибулею

Сьогодні йтиметься про дуже смачну ресторанну страву грузинської кухні, яка має досить простий рецепт і її можна приготувати на власній кухні.
Продовжувати читання Баранячі реберця в духовці з картоплею та цибулею

Картопля з фаршем запечена в духовці на шпажках

Картопля з фаршем запечена в духовці на шпажках – це дуже смачна і проста закуска, яку можна приготувати швидко та без зайвих зусиль. Продовжувати читання Картопля з фаршем запечена в духовці на шпажках

Пісні голубці з рибою і рисом в підливі

Голубці можна робити з різною начинкою. Один з цікавих видів цієї страви – голубці з рисом та рибою. Саме їх рецептом ми зараз і поділимося.  Продовжувати читання Пісні голубці з рибою і рисом в підливі

Домашній люля-кебаб з яловичини в духовці

Люля-кебаб можна посмакувати не тільки в ресторані. Ця страва досить просто готується вдома, і зараз ми розкажемо, як саме. Продовжувати читання Домашній люля-кебаб з яловичини в духовці

Запечена картопля і грудинка на кістці в духовці

Пікантна свиняча грудинка на кістці, запечена в не менше пікантному соусі, вийшла ніжною, ароматно і неймовірно м’якою. Запечена разом з нею хрустка картопля, чудово підкреслює ніжність м’яса. Продовжувати читання Запечена картопля і грудинка на кістці в духовці

Маринована яловичина по-корейськи – смачний корейськи салат з м’ясом і овочами

Корейська кухня на весь світ відома своїми пікантними маринадами для страв з овочів, м’яса ти риби. В одному з корейських ресторанчиків мені пощастило познайомитися з ніжною яловичою вирізкою, відвареною та замаринованою з овочами. Продовжувати читання Маринована яловичина по-корейськи – смачний корейськи салат з м’ясом і овочами

Дикий фазан в духовці – маринований у вині і запечений в рукаві для запікання

Так склалося, що я дружина мисливця, тому готувати дичину мені доводиться доволі часто. Але м’ясо більшості диких тварин і птахів досить сухе і приготувати з нього смачну і соковиту вечерю зможе не кожна господиня. Хочу поділитися з вами своїм перевіреним домашнім методом запікання фазана в духовці в рукаві для запікання. Дикий фазан маринований у вині та приготовлений таким способом, виходить дуже ніжним, соковитим і ароматним. Продовжувати читання Дикий фазан в духовці – маринований у вині і запечений в рукаві для запікання

Смачна щука тушкована в сметані з цибулею і морквою в мультиварці

Зубасту плямисту прісноводну красуню щуку часто називають царицею річок та озер. Вона за своєю природою хижак і жирок ця риба не має часу нагулювати. Продовжувати читання Смачна щука тушкована в сметані з цибулею і морквою в мультиварці