Сьогодні у нас в меню ситна гаряча перша страва – суп з квашеною капустою на основі курячого бульйону. Аналогічна страва в російські кухні має назву кислі щі. Такий суп з квашеної капусти виходить з насиченим смаком, апетитний і смачний. Подати його можна їдокам зі сметаною або майонезом. Квашена капуста доповнена картоплею і пасерованими овочами. Продовжувати читання Суп з квашеної капусти з куркою і картоплею – кислі щі
Інгредієнт рецептів: Капуста квашена
Вінегрет з оливками – смачний і оригінальний
Таку салатну страву як вінегрет можна, без частки сумніву, назвати класикою кухарської справи. Традиційними інгредієнтами домашнього вінегрету є коренеплоди, а саме, картопелька, морква і буряк. Продовжувати читання Вінегрет з оливками – смачний і оригінальний
Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами
Бігос або бігус – дивовижна та стародавня страва польської кухні, яку, я вважаю, потрібно зареєструвати в ЮНЕСКО, як культурний та історичний пам’ятник. Я шуткую, але для того, щоб приготувати традиційну старовинну страву, дійсно потрібно знати історію: на чому, з яких продуктів, коли та у якій послідовності готували в давні часи. Продовжувати читання Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами
Кислий суп-капусняк з квашеної капусти з м’ясом в мультиварці
Суп, зварений з квашеною капустою, має трохи кислуватий приємний смак, тому і називають його «кислим». Я люблю цей смак ще з дитинства, адже моя бабуся часто пригощала мене такою незвичною першою стравою, коли я в неї гостювала. Продовжувати читання Кислий суп-капусняк з квашеної капусти з м’ясом в мультиварці
Капусняк з квашеної капусти в мультиварці – смачний кислий суп з язиком і заправкою з часнику і сала
У мультиварці можна зварити дивовижно смачний кислий суп з квашеної капусти, заморожених стручків квасолі та з ніжним свинячим язиком. Хочу запропонувати господиням свій рецепт цієї ситної страви. Продовжувати читання Капусняк з квашеної капусти в мультиварці – смачний кислий суп з язиком і заправкою з часнику і сала
Закусочний пиріг Соти чи то Стільники – оригінальне частування на вечірку або фуршет
Оригінальний, смачний та красивий відкритий пиріг Соти чи то Стільники – смачне частування, яке навряд хтось захоче готувати без особливого приводу, адже, приготування вимагає зусиль та часу. А ось для святкового застілля – це відмінний варіант частування. Начинку для пирога можна брати будь-яку за смаком: м’ясну чи овочеву, з грибами, з сиром чи навіть з зеленню та яйцями. Продовжувати читання Закусочний пиріг Соти чи то Стільники – оригінальне частування на вечірку або фуршет
Тушкована квашена капуста зі свіжою і з копченими реберцями
Тушкована квашена капуста зі свіжою капустою і з копченими реберцями – дуже корисна та смачна страва, яку нескладно приготувати. Продовжувати читання Тушкована квашена капуста зі свіжою і з копченими реберцями
Суп з квашеної капусти, рецепт смачний і простий у приготуванні
Запорука успіху будь-якої страви – не тільки правильний рецепт, а і його чітке дотримання. Пропоную приготувати угорський суп за моїм перевіреним рецептом. Як завжди, розпочнемо з інгредієнтів.
Продовжувати читання Суп з квашеної капусти, рецепт смачний і простий у приготуванні
Буряковий салат з квашеної капусти з імбиром та моченими яблуками
В осінньо-зимовий період я намагаюся якомога частіше доповнювати повсякденне меню моєї родини різноманітними вітамінними салатами з доступних овочів. Сьогодні пропоную рецепт пікантного та апетитного салату, до складу якого входять найбільш корисні овочі та фрукти – квашена капуста, буряк, мочені яблука та імбир.
Продовжувати читання Буряковий салат з квашеної капусти з імбиром та моченими яблуками
Класичний вінегрет з квашеною капустою і зеленим горошком
Вінегрет – це салат, відомий кожному з дитинства. Він просто готується, є смачним та ситним. Тому зараз ми нагадаємо вам рецепт приготування такої страви. Продовжувати читання Класичний вінегрет з квашеною капустою і зеленим горошком